Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema mare w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema mare w212

    Salut, va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta. Am un w212 2.2, aseara cand veneam spre casa, mi sa intamplat o situatie pe care nu o inteleg, am urcat un pod am accelerat sa il urc pana la aproximativ 100-110 la ora, cand cobor podul dupa 800 de metrii masina incepe sa mearga in hopuri,ca si cand nu mai avea presiune dupa alti 800 de metrii maxim, ma opresc si observ ca am lasat o dara de ulei pe strada pe care ulterior am verificat ca era fix de cand am coborat podul, pe la joja a curs usor usor in 10-15 de min aproape tot uleiul, cand am oprit era si fum care a disparut cand am deschis capota probabil a curs pe motorul incins. Cand am oprit a aparut si mesajul pe bord check engine oil at next refueling pana atunci nici o eroare. e posibil sa fii fost joja pusa necorespunzator si de la faptul ca am accelerat in panta de la 80 la 110 ora sa o fii dat afara presiunea sau sa fie ceva mai grav de 7 luni am masina fara probleme 177000 km reali ulei schimbat de 13mii de km la autoklass.
    Last edited by cl600; 05-01-2017, 20:00 PM.

  • #2
    Daca joja nu era pusa bine banuiesc ca iesea pana atunci.Dar e de verificat bine sa nu fi cedat/crapat ceva.Daca nu iti este peste mana incearca sa vorbesti cu, colegul cl600 sa duci masina la el.Este specialist in w212!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #3
      Imi pare rau sa aud despre asa ceva, e f greu sa dam un diagnostic fara sa vedem masina.

      Daca poti, treci maine pe la noi.
      Pana una alta, poti posta seria masinii, eventual sa ne spui daca motorul avea vre-un tuning, dpf off, etc.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #4
        wdd2120031a052199 este seria, masina am tractat-o cam vreo 400-500 de metrii pana acasa si nu ma incumet sa merg cu ea sare ulei pe la joja si nu ma incumet, poate doar pe platforma, sa o aduc, masina a avut acelasi propietar din 2009 pana in 2016 apoi a stat o mica perioada la autoklass a fost data la buy-back la autoklass de unde a fost cumparata de o persoana care a tinut-o 6 luni, serioasa pe care o cunosc si nu i-a placut pentru ca trecuse de la x5 la e class si mi-a vandut o mie, nu am cunostinta de vreun dpf off sau chiptuning daca era vorba despre asta cred ca cei de la mercedes tiriac imi spuneau cel putin 3 testere i am facut de 7 luni de cand o am si nimic. E interesant ca acum vreo 2 sapt am fost si la autoklass sa verific intervalele exacte de service si toate sunt pana in 20000 km maxim, oare ca este primul an de fabricatie are aceste probleme, in fine in zilele urmatoare va voi tine la curent cu ce voi face. va multumesc pentru ajutor.

        Comment


        • #5
          Bate, paraie, scoate vre-un zgomot ciudat acum dupa ce I-ai pus ulei?

          Joja bagata correct la locul ei si dupa pornire o arunca afara?
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #6
            sare joja cand porneste motorul si tremura, asta cam ce ar insemna?

            Comment


            • #7
              Pana iti raspunde colegul cl600 ma bag si eu.Scuze daca supar pe cineva...
              Ca scapa presiune (compresie) in baia de ulei.Nu o mai porni pana nu ajungi cu ea la mecanic...
              Last edited by Dethave; 05-01-2017, 22:18 PM.

              Comment


              • #8
                va salut, revin cu vesti despre masina, astazi a venit o platforma de la mercedes tiriac si a dus-o se pare ca la prima vedere un piston s-ar fii blocat in zilele urmatoare vor aduce un fel de endoscop pentru a putea vedea in interiorul motorului si va mai tin la curent, orice ar fii tin prea mult la ea sa nu o fac ca noua!
                Last edited by sorinpipo; 05-08-2017, 18:06 PM.

                Comment


                • #9
                  Citeste regulamentul si respecta regulile de postare!

                  https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                  Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                  Comment


                  • #10
                    in urma unei endoscopii la motor, s a constat ca unul dintre pistoane ar fii spart si unul cu probleme, aceasta problema ar fii din cauza injectoarelor, acum astept raspunsul service-ului sa vad cat m-ar costa reparatia stie cineva cam cat m-ar duce daca schimb tot motorul si unde, multumesc!

                    Comment


                    • #11
                      O sa zici ca sunt nebun..dar..cauta sa schimbi tot motorul.De la cineva care da garantie. Scrisa. Nu contest ca se poate repara,dar nu va mai fi ce a fost,in urma reparatiei,facute la un pret decent.

                      Comment


                      • #12
                        Mai sus spuneai ca masinii i s-au facut 3 diagnoze.Apai dupa mintea mea de nestiutor daca era problema pe injectoare cel care facea diagnoza daca casca bine ochii o vedea daca stia sa si navigheze prin xentry...
                        Eu sunt pro reparatie daca cel ce pune mana stie ce face si ofera garantie pe lucrare!
                        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                        Comment


                        • #13
                          ultima diagnoza a fost la inceputul anului, totul era ok, mi s-a recomandat schimbarea motorului deoarece doar desfacerea acestuia pe care il am ma costa 4 mii de lei doar manopera acum ma gandesc ca am schimbat toata distributia, nu stiu ce sa fac si unde in Bucuresti, cine stie sa ma indrume catre un mecanic bun, exista si varianta sa ii las pe cei de la mercedes sa se ocupe intr-o zi sau doua ma suna sa imi spuna o solutie si un pret cat mai ok.

                          Comment


                          • #14
                            In Bucuresti cel mai bun la w212 respectiv om651 este cl600!
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • #15
                              " am masina fara probleme 177000 km reali ulei schimbat de 13mii de km la autoklass"
                              "mi s-a recomandat schimbarea motorului"

                              Kilometri aia sunt reali?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF