Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde pot instalat o linie audio Harman/Kardon logic 7 ??? pe un w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unde pot instalat o linie audio Harman/Kardon logic 7 ??? pe un w211

    Am achizitionat linia audio harman & kardon logic 7 ce contine amp , woofer , 4 speakere de portiere + twetere si centralul ... Acum unde pot merge sa o pot instala pe masina .. Pe masina am navigatia mare ntg1 parca asa ii zice si magazie de cd-uri ... STIMA !!!!

  • #2
    Hmmm chiar nu stie nimeni .... ?

    Comment


    • #3
      Vorbeste cu colegul cl600 de pe forum , el face chestii de genu asta.

      Comment


      • #4
        Multumesc .. tocmai ce l-am contactat . Salut cu stima!

        Comment


        • #5
          ...sau cu popeye_pmm
          Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

          Comment


          • #6
            De la Barlad la Bucuresti...
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #7
              Le-ai montat? Daca da, unde?

              Comment


              • #8
                Salut. Urmeaza sa montez si eu unul imediat ce il achizitionez. Pe masina am ntg1.In mare parte m-am lamurit cat de cat,la inceput fiind in ceata totala,apoi ajungand la concluzia ca nu o sa am prea multe fire in plus de tras,cel putin pt.difuzoare,masina avand agw cu iesire pe 6 canale in portbagaj.Deci imi mai ramane sa trag fire noi doar pt.difuzoarele de surround de la luneta.
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.

                Comment


                • #9
                  In poza de sus e agw-ul de pe masina mea. Firele de la prima mufa stiu sigur ca merg la difuzoare.Firele groase de la mufa a doua de la ce sunt??merg la antena sau sunt alimentarea cu curennt?dar albastrul subtire ce rol are??
                  In foto de jos e agw-ul logic 7. Imi spune cineva rolul fiecarei mufe?
                  Mufa 1 alimentare difuzoare,bord,portiere si surround?
                  Mufa 2 nu stiu sigur ce este alimentare antena sau alimentarea generala cu curent(cert e ca este la fel ca la masina mea)
                  Mufa 3 cea alba habar nu am...o fi alimentarea la subwofer??
                  Mufa 4 cred ca e microfonul ce vine montat la oglinda.
                  In foto 2 Prima mufa stiu ca e fibra optica cu firul galben pt.mute,roz pt.pornire si celelalte doua pt.CAN sau cum i-o zice.Restul mufelor cea galbena si alba cred ca sunt de la antene. nu cred ca vor fi o problema,cred ca se vor potrivi ale masinii.
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 2 photos.
                  Last edited by ioonak88; 12-16-2018, 23:07 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Deci daca achizitionez toate difuzoarele si amplificatorul cu firele taiate ca in foto de jos este suficient pt.a functiona ok sistemul? Sau trebuie numaidecat si microfonul de la oglinda legat la agw?? Mentionez ca pe masina nu am unitate pt.navigatie si nici telefon. Multumesc colegi si astept poate ma lamureste cineva.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 2 photos.

                    Comment


                    • #11
                      Am gasit si sistemul. S-a vedea daca am noroc sa fie totul in regula la el sau nu.
                      ​L-am luat cu 1500 lei,astept sa ajunga in o zi doua. Inca nu stiu sigur care sunt iesirile pt.toate difuzoarele dar sper sa ma lamuresc uitandu-ma la instalatie ca zice,c-a pus si cablajul aferent. Sigur,acum depinde si cat de profesional a fost desfacuta instalatia din restul de fire.
                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 2 photos.

                      Comment


                      • #12
                        Am montat sistemul foarte simplu si usor. Toate mufele s-au potrivit de la masina mea iesirile pt.difuzoare dupa cum trebuia sa o iau logic de inainte dar nu am facut-o sunt identice. Mi-a mai trebuit doar sa trag de la amplificator firele pt.difuzoarele surround de pe subwoofer,iesirea pt.ele fiind langa mufa de alimentare cea care eu initial credeam ca e pt.subwoofer.
                        Acum am doua probleme: 1 nu am difuzoare pe spate pt.ca domnul cu pricina mi-a trimis doua dif.de w211 spate care intr-un final le-am montat cu greu pe fata si doua difuri de CLS care au prinderea altfel si am renuntat in a le monta. Deci pe spate momentan am conectate doar tweeterele.
                        2 Dimeneata daca pornesc sistemul si dau maxim se aude perfect(sau mai bine zis cum e normal sa se auda fara dif.portiere spate) pe orice fel de muzica oricat de tare ar fi basul si oricat de mult il las pornit la maxim se aude foarte clar. Cum pornesc motorul totul merge bine pana cand dau volumul la maxim si la unele melodii mai cu bas subwooferul incepe sa faca urat (cand membrana isi face cursa lunga de la bass sus-jos se aude distorsionat si un scartait urat,o pârâiala ciudata) daca deschid portbagajul si ascult de acolo sunetele urate se aud si mai tare. Nu face asa incontinuu se mai aude bine ba iar se aude rau si tot asa.
                        Sa fie oare subwoofer-ul defect?? Eu nu prea as crede pt.ca dupa cum am spus pana sa pornesc motorul se aude bine cu volumul maxim oricat de tare ar fi basul. Sper sa nu fie o coincidenta,doar am observat asta de vreo trei ori pana acum.
                        Last edited by ioonak88; 12-23-2018, 16:57 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Probabil, cu motorul oprit, puterea e limitata.

                          Asta era rolul microfonului, sa "asculte" distorsiunile. Funcție de asta, ampllificatorul se da singur mai încet.

                          Dar, același lucru îl poți face și tu, oricum nu are sens sa dai la maxim.

                          Comando l-ai codat, pentru Harman?
                          Last edited by cl600; 12-23-2018, 21:47 PM.
                          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                          www.mbretrofit.ro

                          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                          Comment


                          • #14
                            Salut cl600. Nu am codat comando,nici nu stiam ca trebuie si nici nu prea stiu in ce consta asta,pe masina am ntg1 pot doar sa spun ca acum imi apare in meniu sound de unde pot selecta logic 7 si restul.Am microfonul dar nu am apucat sa il montez,trebuia data plafoniera jos oare pt.al monta?? Nu stiu daca e limitata sau nu puterea cu motorul oprit dar nu am simtit sa se auda mai tare sau basul sa fie mai accentuat odata ce pornesc motorul. Volumul imi pare ca se aude la fel in ambele cazuri. Dupa ce pornesc motorul si urc volumul la cateva secunde incepe de la subwoofer sa se auda un parait ca si cum ar primi curent mai mult decat poate duce,am dat capacul la sub jos si m-am uitat in momentul cand paraie,membrana wofer-ului misca in sus de zici ca se rupe si sare de acolo. Cum opresc motorul,astept cateva minute si pornesc sistemul se aude totul ok cu vol la maxim oricat l-as lasa sa cante.
                            Sa fie oare din cauza ca nu am difuzoarele din portiere spate montate inca,sunt conectate numai tweeterele. Nu prea as crede. O sa incerc sa conectez provizoriu microfonul si sa vad de apare vreo schimbare.
                            Last edited by ioonak88; 12-24-2018, 14:49 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Dacă îți apare logic 7, atunci nu cred că mai trebuie codat

                              Amplificatorul pornește și se oprește, se da mai tare, mai încet, etc prin comenzile date de Comand pe fibra optica. Comandul este conectat la mașina prin CAN, astfel știe să îi spună amplificatorului că e sau nu motorul pornit, că are sau nu suficientă tensiune, etc.
                              Logic că e limitat cu motorul oprit. Diferența ce nu o simți după ce pornești motorul, o vezi prin mișcarea aberanta a membranelor.
                              Nu are ce sa se mai audă, dacă amplificatorul a apucat sa scuipe bobina membranei afara din magnet

                              O bobina intr-un camp magnetic are o impedanța intre 8-2Ohm, pe când afară din câmp e doar o rezistenta de 0 Ohm, adică scurt circuit, unde amplificatorul intervine brusc, fara microfonul care l-ar fi ajutat sa mentina volumul atât cat sa nu ajungă în situația de mai sus

                              Pe scurt, dacă pui microfonul, volumul total va fi exact un pic mai mic decât maximul, maximului la care se aude corect.

                              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                              www.mbretrofit.ro

                              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF