Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

W203 probleme cu inchiderea centralizata

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W203 probleme cu inchiderea centralizata

  Salutare baieti,

  Am fost abordat pe rivat de un coleg nou de pe forum :auras_hd si la rugamintea lui deschid un topic pentru a-l putea ajuta. I-am explicat si cum poate deschide singurel un topic si probabil ca va avea curaj in curand.

  Problema lui suna cam asa:

  Am pus folii pe toate geamurile mai putin pe parbriz, de atunci nu mai merge inchiderea centralizata din telecomanda doar daca tin cheia lipita de sezorul din manerul din stanga. Vreau sa-ti spun ca am fost la 3 testere si nu da nici o eroare, am fost la un electrician auto care se zvoneste ca e cel mai bun din zona de la noi ( deva) a desfacut-o ca s-a gandit ca poate e senzorul opturat si nu i-a dat de cap, am schimbat bateriile la amandoua chei si bateria de pe masina e noua am luat-o de 2 sapt.
  inchiderea eu zic ca functioneaza deoarece se blocheaza si deblocheaza din cheie daca tin lipit de senzor, fuctioneaza perfect de la butonul din masina, si se blocheaza automat cand pun masina in miscare.
  Ti-as fi foarte recunoscator daca m-ai putea ajuta macar cu un sfat. MUltumesc anticipat.


  Voi posta apoi raspunsul meu si sper sa il putem ajuta in continuare;

  Va multumesc si in numele lui.
  W203 - 2001

 • #2
  Cred ca ti-a atins ceva pe acolo.Ideea este ca "senzorul" ala este receptorul de Infrarosu. Infrarosul nu este folosit decat pentru comanda de coborare/ridicare geamuri si inchidere/deschidere trapa pentru ventilatie rapida, iar comanda pentru inchiderea si deschiderea usilor se face pe unda radio.

  Sincer nu vad de ce merge de aproape si de departe nu. Repet ca centralizata lucreaza radio (pe frecventa) si nu IR. Cel mai probabil ai o problema la modulul de receptie radio de pe masina, fiind putin probabil sa iti moara ambele chei simultan.
  W203 - 2001

  Comment


  • #3
   Daca stai la distanta dar in fata masinii tot nu merge (adica sa fii in dreptul parbrizului)?
   Intreb deoarece nu stiu ce folii ai pus, dar paote sunt cu protectie la caldura sau altceva care necesita particule metalice, ceea ce ar putea ecrana interiorul.
   W203 - 2004

   Comment


   • #4
    Antena de receptie radio este pe luneta. Se poate ca atunci cand ti-au pus folia sa fi intrerupt circuitul. Radioul iti merge la fel de cand ti-ai pus folia?

    Comment


    • #5
     Salut, mutumesc de raspunsuri dar se pare ca nu am noroc.

     max_c200, asa e antena e pe luneta,si nici radioul nu merge bine, se vede unde e intrerupta . Dar nu reusesc nici cum sa gasesc o modalitate de a rezolva problema, am probat si am unit linia cu 2 ace si am facut o proba dar nu merge, am fost la reparatii telefoane mobile si la reparatii calculatoare sa vad daca poate cineva sa lipeasca cu ceva pe acolo , au spus toti ca nu se baga , am auzit ca este o solutie speciala ptr asa ceva dar nu gasesc niciunde. acum am luat alarma auto si de 2 zile ma plimb de la un electrician la altul sa o monteze, am zis ca sa-i pun senzor nou si sa inchid/deschid din telecomanda de la alarma dar nu gaseste nimeni modulul central, am desfacut toate fetele de usi , sub bancheta spate, si in portbagaj pe partea stanga sub capitonej, nu gaseste de unde sa ia impulsul pentru toata inchiderea ,e modul pe fiecare usa in parte.
     sunt necajit ca-mi vine sa o vand sa-mi iau o dacie ca la ea totul e simplu, cu atata tehnologie ti-e frica sa te mai urci si in masina sa nu o deranjezi.
     Daca mai e ceva va rog sa mai ma sfatuiti ca voi pune orice in practica.
     Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din interior.

     Comment


     • #6
      Incearca cu functia "search" al acestui forum.Eu am citit tot felul de ciudatenii legate de acest defect.
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

      Comment


      • #7
       Originally posted by zsolti1981 View Post
       Incearca cu functia "search" al acestui forum.Eu am citit tot felul de ciudatenii legate de acest defect.
       Salut, inainte de a posta eu am cautat. Inca mai caut. Multumesc de sfat.
       Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din interior.

       Comment


       • #8
        In Bucuresti stiu ca sunt unii care repara circuitul de la incalzirea din luneta (au solutii speciale ca sa refaca circuitul unde este intrerupt). Poate merita sa cauti asa ceva si sa vezi daca ar putea sa te ajute...
        W203 - 2004

        Comment


        • #9
         La magazinele de componente electronice se gaseste un lac cu argint care conduce electricitatea. Acest lac e solutia. Zona unde se face reparatia trebuie decapata inainte deoarece e acoperita cu o pelicula izolatoare. Spor la treaba !
         Eu am reparat cu acest lac o portiune de circuit imprimat deteriorata si a dat rezultate bune.

         Comment


         • #10
          Salut, am si eu o problema cu inchiderea centralizata la un C180 1994. Problema este ca dimineata, la prima deschidere, nu functioneaza centralizata decat de la usa din dreapta(mentionez ca nu am telecomanda). Dupa aceea, nu mai apare problema toata ziua ,adica pot deschide/inchide usile si de la usa din stanga. Daca cineva poate sa-mi dea o sugestie pentru remediere e binevenita. Multumesc

          Comment


          • #11
           Originally posted by auras_hd View Post
           Salut, mutumesc de raspunsuri dar se pare ca nu am noroc.

           max_c200, asa e antena e pe luneta,si nici radioul nu merge bine, se vede unde e intrerupta . Dar nu reusesc nici cum sa gasesc o modalitate de a rezolva problema, am probat si am unit linia cu 2 ace si am facut o proba dar nu merge, am fost la reparatii telefoane mobile si la reparatii calculatoare sa vad daca poate cineva sa lipeasca cu ceva pe acolo , au spus toti ca nu se baga , am auzit ca este o solutie speciala ptr asa ceva dar nu gasesc niciunde. acum am luat alarma auto si de 2 zile ma plimb de la un electrician la altul sa o monteze, am zis ca sa-i pun senzor nou si sa inchid/deschid din telecomanda de la alarma dar nu gaseste nimeni modulul central, am desfacut toate fetele de usi , sub bancheta spate, si in portbagaj pe partea stanga sub capitonej, nu gaseste de unde sa ia impulsul pentru toata inchiderea ,e modul pe fiecare usa in parte.
           sunt necajit ca-mi vine sa o vand sa-mi iau o dacie ca la ea totul e simplu, cu atata tehnologie ti-e frica sa te mai urci si in masina sa nu o deranjezi.
           Daca mai e ceva va rog sa mai ma sfatuiti ca voi pune orice in practica.
           Fa o intrebare si la reprezentanta, poate au raspuns la problema ta. Daca au un electronist bun, te poate ajuta cu raspunsuri sau poate chiar il convingi sa-ti monteze alarma, in particular binenteles!

           Comment


           • #12
            Mersi max_c200, la asta nu m-am gandit sa fac blat cu elecronistul de acolo, am sa incerc si varianta asta.
            Cat despre solutia cu argint am auzit de asa ceva dar nu gasesc la nimeni asa ceva, am cautat la reparatii GSM, la reparatii calculatoare, la reparatii televizoare si nimic.
            Acum merg la 2 capete, ori repar antena aia cu acel lac de argint,ori montez o alarma noua pe care am achizitionat-o si pe care nu stie nimeni sa o monteze ca nu gaseste modulul central.
            Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din interior.

            Comment


            • #13
             Daca nimeni nu tia gasit modulul central inseamna ca ai nimerit numai pe la.......... (hai sa nui jignim)
             Iti zic eu. Modulul central este in bord/ bun si daca til gaseste ce poate sa-ti faca? Doar sa til nenoroceasca.
             Inchiderea centralizata la tine inseamna ESZ +DCM1+DCM2+DCM3+DCM4 iar la unele modele mai este si SAM la mijloc. Iar toate astea sint calculatoare controlate de ESZ prin semnalul primit de la cheie.
             Deocamdata tu nici nu stii ce are masina. Dute la un tester original mercedes si noteaza DTCs din calculatoarele care ti le-am enumerat mai sus.
             Dupa aceea vii si ni le prezinti sa-ti spunem incotro o iei cu reparatia.
             Desigur merge si alarma pe care ai cumparato sa o montezi, dar te sfatuiesc sa nu o montezi. Daca se leaga vreun electrician cu niste fire aiurea de la alarma ta la calculatoarele care ti le-am prezentat, iti va provoca si mai mari stricaciuni iremediabile.
             Daca cineva de profesie se uita la imaginile alaturate pot spune ca masina ta este ca si reparata.
             Verifica CAN L si CAN H si are sa-ti mearga. ( bine inteles fara tester nu se poate face nimic)

             PS: daca mai pomenesti cuvintul Dacia, sa sti ca nu-ti mai zic nimic.
             Eu sint dujmanul Daciei
             Daca vrei dacie pregatesteti mai intii un colac de vreo 100m de sirma./glumeam
             Originally posted by auras_hd View Post
             Salut, mutumesc de raspunsuri dar se pare ca nu am noroc.

             max_c200, asa e antena e pe luneta,si nici radioul nu merge bine, se vede unde e intrerupta . Dar nu reusesc nici cum sa gasesc o modalitate de a rezolva problema, am probat si am unit linia cu 2 ace si am facut o proba dar nu merge, am fost la reparatii telefoane mobile si la reparatii calculatoare sa vad daca poate cineva sa lipeasca cu ceva pe acolo , au spus toti ca nu se baga , am auzit ca este o solutie speciala ptr asa ceva dar nu gasesc niciunde. acum am luat alarma auto si de 2 zile ma plimb de la un electrician la altul sa o monteze, am zis ca sa-i pun senzor nou si sa inchid/deschid din telecomanda de la alarma dar nu gaseste nimeni modulul central, am desfacut toate fetele de usi , sub bancheta spate, si in portbagaj pe partea stanga sub capitonej, nu gaseste de unde sa ia impulsul pentru toata inchiderea ,e modul pe fiecare usa in parte.
             sunt necajit ca-mi vine sa o vand sa-mi iau o dacie ca la ea totul e simplu, cu atata tehnologie ti-e frica sa te mai urci si in masina sa nu o deranjezi.
             Daca mai e ceva va rog sa mai ma sfatuiti ca voi pune orice in practica.
             Attached Files

             Comment


             • #14
              Originally posted by auras_hd View Post
              =
              asa e antena e pe luneta,si nici radioul nu merge bine, se vede unde e intrerupta ...
              Nu inteleg ce meserias ai gasit tu pentru folie.
              Eu am pus de doua ori folie pe spate si nu am nici o problema. In plus acea antena nu este vizibila de la interior iar folia nu are ce cauta in zona antenei.
              Antena este pozitionata in zona cu tatuaj a lunetei iar folia se opreste mult mai jus. Probabil ca tantalaul ala a bagat racleta cat a vazut cu ochii sub capitonaj.

              Ai incercat cumva sa refaci traseul cu o lita mica lipita pe capetele intrerupte? Daca incerci mare atentie sa nu faci asta la temperaturi scazute si eventual pui o carpa pe exteriorul lunetei pe care pui apa calda mereu. Daca incingi prea tare luneta (local), risti sa faci multe ciobulete mici.
              W203 - 2001

              Comment


              • #15
               I-ti multumesc de sfat nickbal , folia am pus-o la Lumar firma care pune folii de ani de zile si doar cu asa ceva se ocupa , folii, parbrize etc. .Ai perfecta dreptate ca sunt tantalai pentru ca i-am vazut cum lucreaza, si mi-au mai picat si doua geamuri (cele din spate) unul a doua zi si unul dupa 3 zile plus ca mi-au ma rupt si ceva cleme pe care tineau geamul prins de macara dar le-au inlocuit.
               Am incercat sa refac circuitul facand contact cu 2 ace legate cu o sarmulita de ele dar nu a mers, cat despre tauajul de care i-mi spui nu-mi dau seama despre care e vorba.
               P.S. Daca poti sa-mi lasi un nr de tel pe privat sa pot sa te intreb in legatura cu tatuajul si pozitionarea exacta a antenei. Multumesc
               Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din interior.

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF