Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W203 probleme cu inchiderea centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by auras_hd View Post
    I-ti multumesc de sfat nickbal , folia am pus-o la Lumar firma care pune folii de ani de zile si doar cu asa ceva se ocupa , folii, parbrize etc. .Ai perfecta dreptate ca sunt tantalai pentru ca i-am vazut cum lucreaza, si mi-au mai picat si doua geamuri (cele din spate) unul a doua zi si unul dupa 3 zile plus ca mi-au ma rupt si ceva cleme pe care tineau geamul prins de macara dar le-au inlocuit.
    Am incercat sa refac circuitul facand contact cu 2 ace legate cu o sarmulita de ele dar nu a mers, cat despre tauajul de care i-mi spui nu-mi dau seama despre care e vorba.
    P.S. Daca poti sa-mi lasi un nr de tel pe privat sa pot sa te intreb in legatura cu tatuajul si pozitionarea exacta a antenei. Multumesc
    Cand spun tatuaj ma refer la acel chenar negru, apoi negru punctat care se afla de jur imprejurul geamului. Vei vedea ca acel tatuaj are 10 cm in zona de sus si nu avea ce cauta folia acolo geamul fiind negru de la mama lui. Oricum acum nu mai conteaza.

    P.S. Asta cu tatuajul e defect profesional... deh, lucrez la o firma care face masini ca sa il enerveze pe colegul Mercedes-cdi
    W203 - 2001

    Comment


    • #17
      am si eu un c200 sport coupe din 2002 si am aceeasi problema cu inchiderea, nu merge mai deloc sau merge cand vrea ea. Am observat mai ales ca nu merge dimineata sau nu merge cand e frig, dar apoi de cele mai multe ori daca folosesc butonul de inchidere/deschidere din masina de cateva ori apoi merge si din telecomanda..cel putin atunci pe moment.
      Am fost la reprezentanta aici in craiova si nu au putut sa imi spuna ce are, nu a dat nici un cod de eroare, iara pornirea si-a revenit pana sa plec de acolo si au zis ca nu are nimic .
      Am si eu folie pe luneta de ani de zile , dar inchiderea a inceput sa faca prob la 1 an dupa ce am pus folia..

      Deci ce i-as putea face?
      Haine si Ceasuri de firma 100% autentice

      Comment


      • #18
        Originally posted by maxu View Post
        am si eu un c200 sport coupe din 2002 si am aceeasi problema cu inchiderea, nu merge mai deloc sau merge cand vrea ea. Am observat mai ales ca nu merge dimineata sau nu merge cand e frig, dar apoi de cele mai multe ori daca folosesc butonul de inchidere/deschidere din masina de cateva ori apoi merge si din telecomanda..cel putin atunci pe moment.
        Am fost la reprezentanta aici in craiova si nu au putut sa imi spuna ce are, nu a dat nici un cod de eroare, iara pornirea si-a revenit pana sa plec de acolo si au zis ca nu are nimic .
        Am si eu folie pe luneta de ani de zile , dar inchiderea a inceput sa faca prob la 1 an dupa ce am pus folia..

        Deci ce i-as putea face?
        Nu ai spus daca ai inlocuit bateriile. Daca la Popeci nu a scos nimic pe diagnoza inseamna ca e ceva strict legat de cheie.
        Asa cum spuneam mai sus, nu trebuie amestecata pornirea cu deschiderea. Sunt circuite total diferite, dar daca face figuri si una si alta ori ai trantit cheia, ori a curs ceva in ea.

        Incearca sa o desfaci sa vezi cum se prezinta la interior, pe cablaj.

        Legat de folie, nu acuza nimeni ca ar optura unda radio, ci ca poate se fac prosti la montarea ei ca in cazul colegului caruia i-a fost agresata antena.

        Bafta sa ai... Craiovene !
        W203 - 2001

        Comment


        • #19
          totusi am 2 chei, sa fi murit bateriile la ambele?

          deoarece cand e sa mearga merge cu oricare, cand nu vrea o deschid din cheie

          am desfacut cheia si nu pot vedea cablajul ca este in interior, am scos doar capacul de sus al cheii cu bateriile, totusi o sa schimb bateriile la telecomanda desi sunt sigur ca nu e de la baterii ca se vede clar - cheia emite semnal -am pus sa emita in camera unui telefon mobil si ambele chei emit vizibil
          Last edited by maxu; 11-06-2009, 20:09 PM.
          Haine si Ceasuri de firma 100% autentice

          Comment


          • #20
            Originally posted by maxu View Post
            am desfacut cheia si nu pot vedea cablajul ca este in interior, am scos doar capacul de sus al cheii cu bateriile,
            A mai intrebat cineva cum se desface cablajul si sper sa fi reusit ce am incercat eu sa explic:
            "Eu am scos-o cu o penseta. Dupa ce scoti partea cu bateriile o sa vezi la interior placa electronica si o rama din plastic alb. Apuci cu grija doar placa intrand cu penseta intre plasticul ala si placa. La o privire atenta o sa observi doi pini ai plasticului ce se insereaza in placa electronica pentru fixare... acolo e tot secretul; odata eliberata din acei pini va iesi foarte usor."

            Pentru tine... ca esti craiovean ca si mine, am cautat prin tot PC-ul si am gasit si poze cu cablajul desfacut.

            Daca spui ca emit, atunci inseamna ca e mai complex.

            Bafta
            Attached Files
            W203 - 2001

            Comment


            • #21
              Geamurile la mercedes daca va uitati atent sint ionizate usor fumurii. Iar daca va uitati la alte automobile veti vedea o mare diferenta a calitatii.
              Asa ca nu vad de ce am incerca sa montam o folie peste. Sint sigur ca ar arata nu chiar bine, iar in plus pentru cei ce nu v-ati montat inca folii, nu va apucati de asa ceva fiindca ati vazut ce va astepta (acestea pot fi numite si reparatii iremediabile).

              Asa ca cu banii dupa folii mai bine va duceti si trageti o betie, si nu veti cheltui apoi alti banii cu reparatii inutile.
              Originally posted by maxu View Post
              am si eu un c200 sport coupe din 2002 si am aceeasi problema cu inchiderea, nu merge mai deloc sau merge cand vrea ea. Am observat mai ales ca nu merge dimineata sau nu merge cand e frig, dar apoi de cele mai multe ori daca folosesc butonul de inchidere/deschidere din masina de cateva ori apoi merge si din telecomanda..cel putin atunci pe moment.
              Am fost la reprezentanta aici in craiova si nu au putut sa imi spuna ce are, nu a dat nici un cod de eroare, iara pornirea si-a revenit pana sa plec de acolo si au zis ca nu are nimic .
              Am si eu folie pe luneta de ani de zile , dar inchiderea a inceput sa faca prob la 1 an dupa ce am pus folia..

              Deci ce i-as putea face?

              Comment


              • #22
                salut,
                sunt nou aici ... am tot citit pe forum ref la inchiderea centralizata si nu am gasit nimic sa ma ajute. la mine tamburusul de pe usa sofer a inceput sa se miste cand sus cand jos apoi s-a oprit si de atunci nu se mai inchide dcecat din cheie...
                masina C 240 W203... ma puteti ajuta?

                Comment


                • #23
                  E iala de la sofer de vina.

                  Comment


                  • #24
                    Cumpara modulator inchidere usa sofer, dupa care vi sa til montez si sa til sincronizez cu inchiderea centralizata.
                    Originally posted by ikbalanber View Post
                    salut,
                    sunt nou aici ... am tot citit pe forum ref la inchiderea centralizata si nu am gasit nimic sa ma ajute. la mine tamburusul de pe usa sofer a inceput sa se miste cand sus cand jos apoi s-a oprit si de atunci nu se mai inchide dcecat din cheie...
                    masina C 240 W203... ma puteti ajuta?

                    Comment


                    • #25
                      Salut...Aceeasi problema o am si eu,trebuie sa apas de mai multe ori butonul de inchidere al cheii deoarece acel tzamburush oscileaza sus-jos foarte repede(ca acul masinii de cusut). Exista vreo rezolvare simpla care sa nu afecteze prea mult salariul meu de bugetar? Multumesc..

                      Comment


                      • #26
                        Da,aceeasi problema rezolvata cu 150 ron.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by maco View Post
                          Da,aceeasi problema rezolvata cu 150 ron.
                          cum ai rezolvat problema imi poti spune te rog

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                            Geamurile la mercedes daca va uitati atent sint ionizate usor fumurii. Iar daca va uitati la alte automobile veti vedea o mare diferenta a calitatii.
                            Asa ca nu vad de ce am incerca sa montam o folie peste. Sint sigur ca ar arata nu chiar bine, iar in plus pentru cei ce nu v-ati montat inca folii, nu va apucati de asa ceva fiindca ati vazut ce va astepta (acestea pot fi numite si reparatii iremediabile).

                            Asa ca cu banii dupa folii mai bine va duceti si trageti o betie, si nu veti cheltui apoi alti banii cu reparatii inutile.
                            masina mea avea folie pe lineta din spate deja montata si se cunoste diferenta.lumina masinilor din spate nu mai bat asa de puternic in oglinda retrovizoare si nu ma mai deranjeaza. nu as recomanda pe laterale.

                            Comment


                            • #29
                              Cu mare placere,aseara am rezolvat cu numai 100 lei si a constat in demontarea fetei de usi,demontat modul inchidere centralizata si schimbat un arculet .Totul a durat 50 min.

                              Comment


                              • #30
                                Salut, sunt nou aici. Am si eu o problema cu inchiderea centralizata (sper sa fie bine unde postez).

                                De fiecare data cand inchid sau deschid usile masinii, sigurantele usilor din fata sar in mod repetat si inchiderea devine ca o loterie. Trebuie sa verific de multe ori daca s-au inchis usile. Problema e ca sigurantele de la usi nu intra total in orificiul lor. Mentionez ca usile din spate nu au nici o problema; dar cu ceva timp inainte nici usa din partea mea (a soferului) nu avea "bug-ul" asta. Initial am crezut ca e o eroare de la alarma, dar nu are nicio treaba. Voi ce credeti?

                                Emanuel c200 w203

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF