Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motor-acceleratie-viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Motor-acceleratie-viteza

    Ziua bună tuturor, mă numesc Claudiu din Cluj si am un C 1.80 Kompressor W204 din 2008. Zilele trecute pana ieri ,mergea foarte bine masina si nu ar fi avut probleme. Astazi am fost sa ii schimb discurile pe fata si placute pe fata/spate.

    Problema mea este urmatoarea: De aseara, cand sa o duc pe prietena mea acasa, am observat o chestie foarte ciudata la masina.. pana acum o stiu foarte bine cum trage si ce poate pentru ca mai dadeam liniute sau stiu eu. Problema e ca de aseara simt efectiv ca nu mai trage efectiv pe cat s-ar tura motorul. Motorul se tureaza normal la turatia pe care i-o dau eu din pedala. Dar viteza nu ii concomitenta cu turatia respectiva. Motorul ramane turat cat as vrea eu insa are o poeniornire mai lenta ca inainte si viteza mai mica ca inainte. . Azi am dat o tura prin marasti sa vad cum merge: aveam 4000 5000 de turatii si eram in a 2 la 45 50 60 de km si urca greu acul la viteza insa la motor se tureaza normal. Nu facea asa, mai demult in. A2a la turatiile alea eram deja undeva la 80 90 cred caa pe putin
    Nu inteleg de ce e super puturoasa acum, porneste repede cat de cat dar nu mai e cum o simteam eu.
    Ce ma sfatuiti sa fac?

    Am fost la un prieten si am ridicat-o ...am schimbat si bujiile ca erau varza ,el mi-a spus ca deaia papă benzina pentru ca aseara mi-a papat mai mult ca de obicei r, se tureaza normal si viteza urca greu . E mai lenta ca de obicei si nu stiu ce are😞.
    Va rog , ce ma sfatuiti sa fac?

  • #2
    In primul rand incearca sa-i faci o testare cu Star sa vezi ce erori ai .
    Nu ai precizat ce cutie ai pe masina , manuala sau automata .
    Daca e manuala , imi pare ca patineaza ambreiajul ....daca e automata vezi ce erori ai.
    Ps: incercam pe acest forum sa scriem corect .

    Comment


    • #3
      Da este cutie manuala, am mai cautat si mi-a mai spus cineva ca s-ar putea sa fie discul de ambreiaj


      Da ,am gresit cateva cuvinte... imi cer scuze!! Scriu de pe telefon si nu am observat
      Last edited by Claudiu230; 01-21-2017, 20:21 PM.

      Comment


      • #4
        Testul e simplu. V4 la 60 la ora. Calci pedala pana la fund.
        Daca motorul se tureaza dar viteza tot aia ramane e clar.
        Pune bani de un kit de ambreaj. Eu zic sa schimbi tot, daca nu macar placa plus disc.
        Nu te zgarci la bani ca platesti de 2 ori manopera dupa aia.

        Comment


        • #5
          Multumesc mult pentru ajutor! O sa incerc si asta... tatal meu spune ca ar trebui sa aiba miros de ambreiaj sau ceva miros specific daca ar fi dus discul de ambreiaj... In fine , o sa caut sa schimb. Multumesc de ajutoe

          Comment


          • #6
            A aparut problema dupa ce ai scos masina din service? O problema asemanatoare am avut si eu la un service din Cluj din pacate

            Comment


            • #7
              Nu am fost cu ea la vreun service. Ma voi duce sa ii fac un test.. tot asa e de atunci, pana in 3000 de ture merge dar dupa lenta desi motorul functioneaza in parametrii normali, se tureaza la ce turatie ii dau peste 4000, insa viteza nu mai e la fel.
              Nici pornirile nu le mai are asa in vânâ.
              Inainte, daca imi amintesc bine ,mergea si intr-a 2a din scartait cand porneam. Dar nu fac asta de obicei, doar de 2 3 ori am facut.

              Comment


              • #8
                Salutare.

                Imi poti spune te rog daca ai rezolvat problema si in ce cod ? La al meu W203 C200 kompresor 163Cp am aceiasi problema - in treptele 1,2,3 trage bine dar in treptele 4,5,6 dupa 2500 - 3000 rot/min daca bag piciorul mai repede in pedala, motorul se tureaza dar viteza nu creste decat foarte greu. Daca ridic putin piciorul de pe pedala de acceleratie si apoi o calc iarasi putin mai progresiv creste si viteza.

                Comment


                • #9
                  Încearcã o aerisire la ambreiaj!

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF