Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Prima masina: W169

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Prima masina: W169

  Asadar, a venit vremea sa imi cumpar prima masina. Vreau un MB W169 care sa se incadreze in descrierea de mai jos.

  Pret: maxim 4000 euro
  Combustibil: benzina
  Versiune caroserie: cu 3 portiere

  De luni pana vineri masina trebuie sa faca zilnic in jur de 35 km, dintre care 20 in afara orasului. Vreau caroseria cu 3 portiere pentru ca, in opinia mea, arata ceva mai bine. In plus, de cele mai multe ori o sa fiu singur in masina.

  Sunt sanse sa gasesc o masina buna in bugetul asta? Sa caut la noi sau sa merg in vestul Europei dupa ea? Are cineva experiente (fie negative, fie pozitive) cu "bisnitarii" din Timisoara?

  Multumesc!

 • #2
  Ia-o de dincolo zic eu. N-are sens să te încurci aici. Acuma nu știu cum e cazul în TM dar în SB am văzut numai căzături la banii ăia. Îs destui cărăuși cu cine s-o aduci sau dacă te ține, adu-o pe roți. N-are sens să dai bani la samsari. Să moară de foame din punctul meu de vedere. Dacă ai pe cineva pe dincolo cu atât mai bine.

  Eu aș recomanda cu 5 uși. Nu le deschizi pe cele din spate și gata. Mie mi se pare că arată ca dracu cea cu trei uși. Și nu știi niciodată pe cine mai iei sau cât vrei s-o ții. Și o să o ții, că-i bijuterie.

  Caută cu cât mai multe chestii pe ea, chiar dacă e "mai trasă". Se schimbă / repară. Dar una e să vrei ceva și să nu ai (3 ani am suspinat după imitație de lemn în bord și încălzire în scaune). Acum am, dar nu i-am dat drumul

  Știu un mecanic foarte bun în Timișoara, deci faza cu "dacă se strică nu vrea nimeni să se bage la așa ceva" sare din discuție.

  Spor la căutat. Eu am căutat aproape un an, pentru că am avut pitici cu bani puțini și nici n-am fost presat. Găsești cam tot ce-ți dorești. De ex, mie doar tempomatul îmi lipsește
  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
  Urmează: Dacia 1300 '74

  Comment


  • #3
   Originally posted by dragos408 View Post
   Asadar, a venit vremea sa imi cumpar prima masina. Vreau un MB W169 care sa se incadreze in descrierea de mai jos.

   Pret: maxim 4000 euro
   Combustibil: benzina
   Versiune caroserie: cu 3 portiere

   De luni pana vineri masina trebuie sa faca zilnic in jur de 35 km, dintre care 20 in afara orasului. Vreau caroseria cu 3 portiere pentru ca, in opinia mea, arata ceva mai bine. In plus, de cele mai multe ori o sa fiu singur in masina.

   Sunt sanse sa gasesc o masina buna in bugetul asta? Sa caut la noi sau sa merg in vestul Europei dupa ea? Are cineva experiente (fie negative, fie pozitive) cu "bisnitarii" din Timisoara?

   Multumesc!

   Bună ziua,
   Am încercat să vă contactez pri e-mail sau prin mesaj privat dar nu aveți activate aceste opțiuni.
   V-aș pudea da câteva idei de căutare mașini dar aș prefera să o fac prin mesaj privat pentru a nu ocupa forumul cu postări inutile altor utilizatori ai site-ului.
   Dacă doriți atunci contasctați-ma dvs.

   Comment


   • #4
    @DC-MB Am incercat sa activez mesageria privata, dar se pare ca inca nu pot. Am pus adresa de mail la profil, nu stiu daca apare. Multumesc mult!

    @gruiarew Multumesc pentru sfaturi, pastram legatura! O sa cer datele de contact ale mecanicului atunci cand mesageria privata va functiona. Da, caut sa aiba cat mai multe dotari. Sa zicem la la cei 4000 de euro s-ar mai putea adauga ceva bani, sa zicem inca 1000. E o problema ce tine de confortul meu psihic, sa nu dau foarte multi bani pe prima masina.

    Comment


    • #5
     Originally posted by dragos408 View Post
     @DC-MB Am incercat sa activez mesageria privata, dar se pare ca inca nu pot. Am pus adresa de mail la profil, nu stiu daca apare. Multumesc mult!

     @gruiarew Multumesc pentru sfaturi, pastram legatura! O sa cer datele de contact ale mecanicului atunci cand mesageria privata va functiona. Da, caut sa aiba cat mai multe dotari. Sa zicem la la cei 4000 de euro s-ar mai putea adauga ceva bani, sa zicem inca 1000. E o problema ce tine de confortul meu psihic, sa nu dau foarte multi bani pe prima masina.
     Aveți grijă să luați în calcul toate costurile pe care le veți plăti cel puțin până când o înmatriculați. Altfel s-ar putea să vă treziți că ați rămas pe drumul spre România fără bani de combustibil sau taxe de autostradă.

     Comment


     • #6
      Va impartasesc din experienă, cumpărând un W245 in decembrie din Germania.

      Vânzătorul nu stia mai mult de 20 de cuvinte in engleza, iar eu nu stiam mai mult de 20 in germana, dar ne-am inteles.

      Am gasit-o pe mobile, aam schimbat ceva mesaje - Google translate - si am plecat cu avionul, cu trenul si apoi m-am cazat la o pensiune. A doua zi am verificat-o am cumparat-o si am inmatriculat-o pe numele meu.

      Costuri, masina 6000€, alte cheltuieli, aproximativ 500€.

      La banii astia o luam si din tara dar nu am vrut sa fiu inselat. Foarte multi se întreabă cum de sunt mai ieftine in tara si nu mai ai nici cheltuielile cu deplasarea. Eu cred ca este vorba de inselatorii - masinile se cumpara de pe aceeasi piata de pe care mergi si tu. Se aranjează km, un detailing si iti ia ochii.

      Cei care le aduc nu cred ca nu adauga la cheltuieli cel putin 500€, in functie de masina.

      Comment


      • #7
       Asta am vrut să zic și eu. Un an cât am căutat căruț am rămas mască pentru faptul că găseam mai ieftine în RO ca în DE. Am și un topic deschis când am luat-o pe a mea. Dacă le iei atent la purecat nu dă nici una bine.

       XBG, se aranjează dar se aranjează prost. Dacă știi unde să te uiți și ai avut-o desfăcută crede-mă că nu te-ai atinge de ce vezi pe la noi. Dar se mizează pe asta, km puțini, ceva dotări, o țâră bibilită, și dacă din 100 găsești pe unul, păi e bine. Și marea majoritate nu-și cumpără de două ori aceeași marcă și același tip. După ce am dat W168-le am umblat special prin piață să văd ce au românii. Te iei cu mâinile de cap.

       Toate se iau de dincolo și șe aduc pe platformă. Le aranjează de-ți iau ochii. Care e așa e sigur fără TUV. Aia înseamnă defecte grave. Că nu-s nici ăștia idioți să le dea pe nimic. Trebuie să scazi cam 1000€ din prețul mașinii din RO ca să ajungi la un preț cât de cât real. Nu zic, sunt și unii de bună credință, dar foarte rari. Și ăia de obicei nu prea reușesc să le vândă.

       Și după ce o iei așteaptă-te să mai bagi niște bani. Eu doar ce-am făcut 500km cu a mea și mi-am belit frâna de mână (din prostie) și termostaul era blocat pe deschis. Trebuie să fii ferm convins că ceea ce iei de la neamț nu e tip-top chiar dacă o prezintă așa. Cel mai bine e să ai pe careva care să meargă să vadă. Eu am fost cazul fericit, e frate-miu acolo, și chiar se pricepe. Dar tot nu le poți vedea pe toate, deja am găsit și sigur o să-i mai găsesc hibe.
       Fosta: W168 A160 '99 Benzină
       Actuala: W169 A200 '04 Benzină
       Urmează: Dacia 1300 '74

       Comment


       • #8
        Stimate coleg „dragos408”,
        Sper că ai primit mesajul privat prin e-mail de la mine.
        Cele 2 mesaje anterioare din postările #6 și #7 sintetizează cam întreaga esență a pieței auto actuale. Ar fi bine să ții seama de ele.
        Sper să îți găsești cât mai repede ceea ce cauți.
        Spor la căutat și fereștete de excroci indiferent de unde ar fi ei, din România sau din străinătate !

        Comment


        • #9
         https://carzz.ro/mercedes-180-cdi-mo...t_1126762.html

         Ce parere aveti despre masina din anuntul asta? Din ce am vazut eu in poze, cotiera pare sa aiba cusatura desprinsa (un lucru normal pentru 180k km, numai sa nu aiba mai mult). La fel si pe volan, se poate vedea uzura. Nu m-ar deranja lucrurile astea, se pot rezolva.

         Din pacate este diesel, inca nu am sunat sa merg sa o vad tocmai din cauza asta. Voi ce spuneti?

         Multumesc!

         Comment


         • #10
          "Cureaua de la alternator trebuie schimbată" Deci ceva suna aiurea pe acolo. Gen pompă de apă, alternator, compresor. Sau altceva se aude aiurea în zona aia (distribuția) și dă vina pe curea.

          Ca o comparație:

          https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...seat_heating_b

          Ca s-o aduci de dincolo te mai costă 3-500 € depinde de unde o aduci. Lasă KM în pace, toate's la 180000. Nu vă mai uitați la KM. Dacă o iei pentru oraș nu-ți lua diesel.

          Vrei s-o iei? Îți dau numărul mecanicului unde merg eu, sunteți toți din TM. Eu zic că nu e doar cureaua, că dacă era doar aia o schimba și o vindea ca și tip-top!
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #11
           Multumesc pentru parere. Pentru oras o iau, de-aia m-as feri de diesel. O sa am nevoie de un mecanic pentru verificare inainte de achizitie, asa ca nu mi-ar prinde rau un numar de telefon. Caut o masina local, nu as merge in Germania dupa ea fiindca nu ma pricep atat de bine la partea mecanica. Aici macar as putea lua un mecanic cu mine sa imi spuna o parere.

           Comment


           • #12
            Ai mesaj privat.
            Fosta: W168 A160 '99 Benzină
            Actuala: W169 A200 '04 Benzină
            Urmează: Dacia 1300 '74

            Comment


            • #13
             Originally posted by dragos408 View Post
             Din ce am vazut eu in poze, cotiera pare sa aiba cusatura desprinsa (un lucru normal pentru 180k km, numai sa nu aiba mai mult.
             In aceeasi poza observ ca si nuca de la schimbator e uzata. Daca vrei benzinar, cauta benzinar... Ce-i al tau e pus de-o parte!
             W168 or nothing!

             Comment


             • #14
              Azi mă plictiseam aşa că am dat o tură în piaţă.

              Am văzut un A150 muştar / verzui absolut superb azi în târg la Sibiu. Din 2005 cu toate cele pe el, mai puţin navi şi tempomat. În rest trapă, încălzire în scaune şi imitaţie de lemn. Foarte, foarte curată şi bibilită. Era bec inclusiv la balamale. Interiorul nu mai zic. Abia aştept să vină vara că mi-e ruşine să iau pe cineva cu maşina, comparând cu a lui. A insistat să o pornească, motorul mergea extraordinar de frumos. Pe vânzător îl ştiu că am avut clenciuri cu el tot la un W169, care era reparat prost. Dar la asta n-am ce să-i reproşez atât cât s-a văzut în piaţă. Cerea 3500 dar imediat a apărut cineva şi i-a lăsat-o la 3400 (exact aceeaşi combinaţie ca data trecută). Numerele erau expirate, zicea că se mai poate scoate un rând şi #terezolveubăiatu' în trei săptămâni cu RAR-ul. A rămas că-l sun şi preţul a urcat înapoi la 3500.

              La cum arăta, preţul pare corect. Acum ce-o fi pe dedesupt, cutia / trenul de rulare, nu ştiu, mai ales că a fost folosită în RO o vreme. Dar decât să iei una care e clar că minte, mai bine să-ti iei ţeapă cu una care arată ok şi te minte frumos. Km nu ştiu câţi are că nu mă uit niciodată. Ţiganul era din Sebeş. Dacă te interesează (văd că n-ai mai zis nimic de aia din TM nici pe mecanic nu l-ai sunat) îţi dau telefonul lui şi te descurci.
              Fosta: W168 A160 '99 Benzină
              Actuala: W169 A200 '04 Benzină
              Urmează: Dacia 1300 '74

              Comment


              • #15
               Salutare
               Poți veni la Arad
               E diesel și are 4 uși
               Preț bun
               O am și la bursa

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF