Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Prima masina: W169

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by gruiarew View Post
    Dar decât sã iei una care e clar cã minte, mai bine sã-ti iei þeapã cu una care aratã ok ºi te minte frumos.

    Ce gîndire. Tu așa faci?

    Comment


    • #17
      Omule, 90% îs țeapã. Una e sã-ți prezinte o coajã ca nouã dar vezi și tu cã-i toatã roasã, ruginitã și reparatã la plesnealã sau cu interiorul praf și alta e una țiplã de-ți poți face freza în ea.

      Ce preferi? Una de 180 000 când volanul e tot belit, schimbãtorul la fel și interiorul aratã ca pãtura pe care doarme câinele sau acoperã țãranul caii? Sau una la care mãcar și-a dat silința s-o curețe / bibileascã puțin?

      N-ai cum sã mã convingi cã mașina e ce trebuie, "impecabilã mecanic", "toate schimburile fãcute la timp" când interiorul, unde-ți petreci tot timpul când ești cu mașina aratã ca-n cocinã.

      Da, așa gândire am, dacã e sã iau țeapã mai bine iau țeapã de la cel care cred cã ar putea sã fie țeapã, decât sã iau țeapã de la care-s ferm convins cã-i țeapã.

      Ideea era sã nu se arunce omul sã ia orice cãzãturã. Se pot nimeri și chestii bune chiar și la samsari.

      Baftã la vânzare. Cum era vorba bancului, nu vând, nu cumpãr, m-am bãgat doar în seamã.
      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
      Urmează: Dacia 1300 '74

      Comment


      • #18
        Nu contest ca au si aia ocaziile lor.
        Dar de ce sa dau 500-1000 in plus ca e masina tipla dar minarita de arata ca in reprezentanta?!?
        Nu m-a interesat ca masina are o urma ceva... starea ei in ansamblu. Daca una rulata arata ca aia de showroom, e o problema. Cel putin asta e viziunea mea. Chiar si aia din showroom poate avea namol pe mocheta ca vine murdar taranu'.

        Chiar ieri m-a sunat cineva si am stat ceva de vorba pe ce am investit in masina.
        Omul cu capul pe umeri, nu bagator de seama ca nu are masina trapa, xenon sau mai stiu eu ce

        Am colege ce vor masini dar vor sa dea 1000 euro pe masina din 97-99.
        Nu pricep ca in alea mai baga inca pe atit, nu mai zic de acte si ce mai trebuie facut la ea dupa achizitie.

        PS: Cum isi mai amintea, cum ma mai suna . Sincer, prefer asa ceva decit sa imi zica ala ca am avantaj ca e clima functionala sau ca nu stie nimic despre masina ca tocmai ce a adus-o (de multe ori de la reparatii pe viteza).

        Mersi!

        Comment


        • #19
          Eu zic ce-am vãzut și ce-am vorbit cu oamenii. Am vândut și eu un W168 din '99 și-mi veneau cu pretenții de mașinã nouã. Bineînțeles cã se scãrpinau în dos pentru fiecare leu. Și chiar a fost întreținutã baba. Dar o mașinã SH nu poate fi ca una nouã. Nu conteazã anul.

          W169 a fost un moft cã puteam sã stau mult și bine cu ailaltã. Cât am cãutat am vãzut numai avioane. Care mai de care mai mânãritã. Dar când vine omul și-ți zice ca are 150 000 sau 180 000 de km și volanul e ros de zici cã-i crește șmirghel în palmã, mãciulia la schimbãtor albã, cã vopseaua sau pielea s-a dus de mult și scaunele de un jeg de aluneci pe ele n-am cum sã-l cred. Era unul cu un W169 în piațã nici mãcar nu s-a deranjat s-o aspire. Și nu-mi spune cã i s-a urcat țãranul cu nãmol în portbagaj. Orice-mi zice cã ar fi schimbat la mașinã și oricât de bine ar fi fost întreținutã, ce se vede, se vede. Chiar nu mã mai intereseazã cã are reviziile fãcute la reprezentanțã dacã el n-a fost în stare sã o aspire, mai ales cã a venit cu ea în piațã.

          Și care vrea trapã, vrea trapã, eu am vrut și d-aia am luat. Partea cu capul pe umeri e o pãrere a fiecãruia. D-aia s-au inventat chestiile astea pentru cã unii se uitã la ele. Orice chestie în plus e bunã sã fie. Mai bine s-o ai și sã n-o folosești decât sã n-o ai și sã-ți trebuiascã. Cã dupã aia îs mai greu de pus. Gen încãlzire în scaune sau trapã. Trebuie sã fii conștient cã orice masinã iei o sã mai ai de bãgat în ea. Ori a bãgat cel dinainte ori nu.
          Dacã sunã și întreabã de trapã când se vede clar ca nu are, e clar cã nu-i ce trebuie și e doar pierdere de timp.

          Ce i-am scris omului a fost strict referitor la anunțul respectiv. Acuma cã vinzi și dumneata una și nu-ți picã bine ce am scris e partea a doua. S-o gãsi cumpãrãtor și pentru a dumneavoastrã. Dacã am reușit eu sã dau W168-le înseamnã cã poate oricine
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #20
            aci cam orice 168 e in jur de 1000 euro.
            unul singur cu 2300-2400.
            Una e sa ai 180000 pe autostrada si alta e sa ii ai pe oras, ca uzura nu e la fel.

            Posibil ca mai sint poze pe net cu masini rupte in gura si arata ca noi si unele asa cum ziceai mai sus, cocini si au rulaj minor.

            Cine-s eu sa ma opun vrerii omului?!?!? e treaba fiecaruia daca isi ia un cacat ambalat intr-o poleiala aurita sau isi ia un diamant infasurat intr-un ziar.
            Fiecare om face ce vrea pe banii lui.

            Comment


            • #21
              Originally posted by gruiarew View Post
              Dar o mașinã SH nu poate fi ca una nouã. Nu conteazã anul.
              Alea vindute de samsari, sint mai curate ca alea din showroom.
              Cel putin aici.

              Comment


              • #22
                Scuze, nu am mai intrat pe forum in ultima perioada. O sa ma uit la anuntul tau si iti dau de veste.

                Comment


                • #23
                  Am făcut un video la buburuza din dotare:



                  Sper să ajute pe careva.
                  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                  Urmează: Dacia 1300 '74

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by gruiarew View Post
                    Am făcut un video la buburuza din dotare:

                    Sper să ajute pe careva.
                    Greu ne-ai mai prezentat-o si noua aici pe forum! Sa o conduci sanatos, multi km fara evenimente si fara reparatii! Ar merge schimbata consola centrala cu ceva cu touch-screen/navigatie, bluetooth, alea alea.
                    W168 or nothing!

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by gruiarew View Post
                      Am făcut un video la buburuza din dotare:
                      Singurele lucruri care nu-mi plac sunt bordul si mai ales spatele ala retezat, drept, neterminat... In rest, all the best!
                      Tura viitoare am sa sar direct la B Klasse.
                      Greu ne-ai mai prezentat-o
                      De frica sa nu i-o deoache careva...
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                      Comment


                      • #26
                        Bordul ãla, dacã te referi strict la ceasuri e total impersonal. Nu aduce a nimic, seamãnã cu orice.

                        Spatele pare cã au vrut sã facã altceva și s-a terminat tabla.
                        Pe mine mã supãrã cã nu se mai pot scoate scaunele și nu mai are urechi de agãțat la baza centurilor. O sã fie mai complicat de cãrat uși sau frigidere de exemplu ��.

                        Nu mã știu cu filmãrile și prezentãrile. Mi s-a atras atenția deja cã vorbesc mult pe lângã.

                        De B-klasse nu știu ce sã zic cã nu am vãzut decât din exterior. Dar pare doar un A-klass unde au fost mai darnici la tablã. Mie unul nu-mi place deloc linia ce-o are. Dar nah fiecare cu gusturile lui.
                        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                        Urmează: Dacia 1300 '74

                        Comment


                        • #27
                          Mi a placut videoul tau.Si gainile bineinteles.Si eu urmaresc sa iau,posibil 2.Manuala si automata.Si eu vreau tempomat.Nu inteleg cum motorul tau este fara turbina.Stii sigur?

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF