Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Amatori targuri de vechituri/talcioc/bazar

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pantaloni 40 lei, ciorapi cu printese 3 lei perechea, carte 3 lei.
  Inițial am vrut sa mă duc pînă la Lacul Roșu dar ieri am constatat o defecțiune la mașina care nu îmi permite deplasarea pe distanțe mari așa ca am trecut prin targ.
  Attached Files
  Stefan

  Comment


  • La noi, închis... culmea, cică nu din cauza sărbătorilor, ci a zilelor orașului, care are loc ”gard în gard” cu piața, deci nu ar fi afectat sub nicio formă desfășurarea evenimentului, mai ales că acolo lumea se adună după-masa/seara... și nu e prima dată când deștepții primăriei fac surpriza asta...
   Lord W126 500SE -> 2.5D
   Lady W123 230C -> 240D
   W124 -> 200D
   W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
   Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
   Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

   Comment


   • Recentele "investiții" la cele doua mașini care se văd la avatar au redus spre 0 bugetul "duminical" - nu detaliez.
    Așă că, în scurtul timp care l-am avut la dispoziție in dimineața asta pînă să plec la muncă, am luat : 3 ornamente de sticla cu 10 lei, Nike-uri copii sh 15 lei arată foarte bine, un parfum 20ml cu 5 lei și aer curat amestecat cu miros de budă publică.
    Attached Files
    Stefan

    Comment


    • Era să nu participăm... a plouat... dar la optjumate s-a oprit brusc, iar eu am dat ordinul de luptă: ”Hai, femeie!”
     A prins bine polaia și d.p.d.v. al prețurilor, așa ieftineală n-am mai prins de mult...
     Rezultatul: prăjitor Moulinex 10 lei (cel vechi și-a dat duhul chiar zilele astea), aparat foto Agfa de colecție 20 de lei (negociat de la 40), pantofi damă nepurtați la 1 (!) leu (era o tarabă cu ”toate la 1 leu”, se călcau oamenii în picioare, nu-i de mirare), pantaloni muierești (tot așa, nepurtați, cu eticheta pe ei) la 3 lei, basca de blugi în schimb n-a vrut s-o lase mai jos de 5 lei, însă celelalte 4 repere rămase în poză au fost toate 15 lei (cutie de mirodenii, placă comemorativă Franz Liszt - pt mama că are un perete plin cu dinastea, cupă înghețată, decor saci mirodenii).
     Attached Files
     Lord W126 500SE -> 2.5D
     Lady W123 230C -> 240D
     W124 -> 200D
     W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
     Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
     Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

     Comment


     • Arata bine captura!
      Azi m-am plimbat foarte puțin prin târg și am cumparat:
      2 brațari cu 5 lei, colierul 5 lei, cană 3 lei, breloc 1 leu, 30 lei acumulator extern.
      Urmatoarele doua saptamani incepând cu data de 15 sunt plecat cu serviciul pe litoral, poate stie cineva unde se afla targul de duminica in Constanta ca nu veau sa ratez ocazia !
      Attached Files
      Stefan

      Comment


      • Eu, absent nemotivat... am dat piața pe somn...
       Originally posted by dog View Post
       poate stie cineva unde se afla targul de duminica in Constanta ca nu veau sa ratez ocazia !
       O vei rata, conform celor de aici
       https://www.ctnews.ro/exclusiv-foto-...-aurel-vlaicu/
       Lord W126 500SE -> 2.5D
       Lady W123 230C -> 240D
       W124 -> 200D
       W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
       Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
       Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

       Comment


       • Ploaia ne-a fugărit acasă, dar nu înainte de a lua o scară cu 2 trepte la 35 de lei (muierea nu ajunge la ultimele polițe ale dulapurilor) și un cablu de alimentare (3 lei) din care va rezulta un triplu ștecher necesar în concediul din Malta că au ăia pe acolo prize americănești
        Attached Files
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

        Comment


        • Cum am scris mai sus, pina pe 28 sunt pe litoral cu munca. Informatiile precum ca targul nu se mai afla acolo sunt corecte dar chestionand niste "cetateni europeni" aflati intr-o statie de autobuz am aflat locatia interimara .
         Achizitionat cam asa :
         - patru ceasuri de dama, un Tommy Hilfiger si un Omega automat 35 lei, un Guess 20 lei si Accurist 30 lei.
         Cireasa de pe tort am constatat ca Omega e suflat cu aur de 20 microni iar cadranul cred ca e din aur din ce am citit pe net - cand ajung la Iasi il verific.
         - doua compleuri noi copii 15 lei setul si poseta copii 5 lei;
         - kkt Pandora de argint 2 lei, l-am cautat pe net :
         https://uk.pandora.net/en/disney/dis...=disney-charms

         -parfum Muschino 10 lei,
         -doua perechi de cercei de argint 10 lei perechea - au doua ștante, am sa vad ce e cu ele.
         -lantisoare 7 bucati, unul suflat cu aur, 2 din argint iar celelalte de decor, 5 lei bucata.

         Per total captura destul de ok, majoritatea le-am "gasit" intaplator, ceasul Omega l-am luat fiindca dupa ce l-am scuturat a plecat scundarul altfel il puneam jos - vorba aia "prost sa fii noroc sa ai" .
         Locatia targului se vede in imaginea unde este pus pinul
         Am mai atasat fotografii cu o "antichitate" care era parcata linga hotelul sri-ului.
         Attached Files
         Stefan

         Comment


         • După o săptămână de absență motivată (plecat în concediu), ne-am întors la abonamentul de duminică: piața de vechituri
          Captura nu e spectaculoasă, dar interesantă:
          - cameră Video8 la... 10 lei ... culmea, mai și funcționează perfect
          - felinar de mină, decor, 5 lei bucata; mai am unul mai mare, piticii ăștia îi vor ține companie.
          Attached Files
          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

          Comment


          • Frumoase felinarele !
           Am o piesa noua de mobilier in living si sunt in cautare și eu de obiecte care sa le pot folosi pe post de ornament, ma bate gandul sa caut cateva camere foto cu personalitate - mai vedem.
           Azi nu am gasit nimic interesant in mare parte din cauza comercianților putini. Ce mi-a placut avea preț.
           Tot ce am cumparat a insumat 30 lei.
           Mai frecventez un magazin de sh/solduri din USA si am spart vineri 2000 lei pe un set de terasa.
           Attached Files
           Stefan

           Comment


           • Originally posted by dog View Post
            Am o piesa noua de mobilier in living si sunt in cautare și eu de obiecte care sa le pot folosi pe post de ornament, ma bate gandul sa caut cateva camere foto cu personalitate - mai vedem.
            Să vedem piesa... poate sărim cu idei

            Originally posted by dog View Post
            set de terasa
            Place
            Sper că e din metal...
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

            Comment


            • Mai bine, e de "haluminiu" vopsit ! Piesa de mobilier a fost o achizitie in graba la pachet cu setul de terasa si inca pendulez daca sa o las in living sau sa caut loc undeva sus pe hol. Se vede mai bine in fotografiile de pe site-ul MybestChoice.
             Pun link cu locul de unde le-am cumparat :
             https://m.facebook.com/story.php?sto...84706511795245

             Pentru cei din zona Clujului pregatiti-va portofelele. Mi-as dori sa ajung si eu dar nu cred ca imi va permite programul la munca.
             https://m.facebook.com/events/605541036512603
             Attached Files
             Stefan

             Comment


             • Pfff... dulăpiorul e NEGRU
              Asta înseamnă că trebuie umplut cu ”jucării” de culoare deschisă... ori, aparatele foto sunt cam negre (deși cele vechi au și piese cromate), așadar nu vor ieși în evidență
              Dacă aș fi în locul tău (dar nu sunt, așa că decizia îți aparține), aș pune acolo piese din porțelan (alea, majoritatea sunt albe, sau cel puțin de culoare deschisă), gen farfurii pe stativ, căni, etc)...
              ... în ultimă instanță, îngerașii Doamnei... măcar așa sunt mai ferite de praf...
              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

              Comment


              • Sambata m-a mancat în... sa ai spun cumnatului ca merg cu el la pescuit si am fost nevoit sa ma ridic din pat la 2:40 dimineata, ceea ce a facut trezitul pentru targul de duminica mai cu suspine decat de obicei.
               Eu nu detin rabdarea necesara pentru a pescui, nici alcool nu consum decat foarte moderat asa ca episodul nu se va mai repeta. .
               Cumparat din targ :
               - drujba electrica Black&Decker 40 lei;
               - ornamente argintate, elefant aprox 12cm 5 lei, ala mic cu sticla de Murano 1 leu; ornament șoseta 5 lei;
               - set pensule Bobby Brown si Victoria's Secret 15 lei;
               - slapi noi 5 lei, Fila sh 10 lei;
               - farfurie festiva 3 lei, lant cu pandativ 10 lei, pandativ argint cu safir 5 lei;
               - mosii unul 3 lei unul 2, toba ceramica Tunisia 5 lei.
               Attached Files
               Stefan

               Comment


               • Captură faină... nu ca la pește
                La noi a plouat fără întrerupere... de fapt plouă și acum, de aseară (sâmbătă seara - duminică după-masa ora 6) non stop...
                ... așadar, absent motivat
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF