Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C217 amg

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • C217 amg

    După multă cugetare, având în vedere că nu posed și nu doresc copii, am decis ca noua mea mașina să fie un S Coupe. Ideea a fost să iau o mașină foarte confortabilă care să fie mișto de condus, să fie ok pe drumurile din România și să fie gândită preponderent pentru șofer, nu pentru pasagerii din rândul doi.

    Am primit sfaturi bune de la câțiva membri binevoitori și în luna Iulie am luat din Germania un S63 AMG Coupe 4Matic din 2014 cu puțin peste 70k km. Vorbind de asta, am zis că postez aici la sugestia unui alt membru încă de prin August însă am tot amânat, uitat etc... Anyway, motorizarea este cea de 5.5l V8 biturbo (M157) cu 585 cai și cuplu de 900 Nm - evident, generația precedentă. Deși este din 2014, am luat-o direct de la Daimler cu garanție Junge Sterne de 2 ani.

    Ca și dotări, pe lângă cele care sunt standard pe S63 (gen scaune ventilate, masaj, faruri adaptive, pachetele de asistență etc.) mai are pachetul designo exclusive cu piele gri deschis și lemn lucios pian, vopsea designo platinum black (un negru oarecum perlat), pachetul de încălzire confort, faruri cu cristale Swarovski, TV tuner cu splitview, head-up display, night view assist, frâne ceramice, jante forjate de 20", pachetul air balance și probabil alte câteva chestii de care nu-mi aduc aminte acum.

    Singura problemă este că e oarecum dificil de intrat în spate mai ales pentru cei mai înalți; odată intrat e ok, nu e spațiu ca într-un S limuzină dar se poate sta confortabil... intrarea e problema. Când am de mers pe undeva cu mai mult de un pasager prefer totuși să folosesc SUV-ul, mai ales dată fiind tapițeria deschisă la culoare din S63 care oricum m-a forțat să fac câteva schimbări în garderobă - când am de mers cu mașina nu mai port blue jeans

    Pozele sunt făcute când am fost cu mașina la detailing astă-vară la Gura Humorului la colegul nostru de forum Iulian, ocazie cu care mi-a aplicat și o protecție ceramică profesională și o protecție pentru tapițerie - apropos mersi mult și good job! Tot el a făcut și majoritatea pozelor atașate.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 10 photos.

  • #2
    One hell of a car!! Superlativ intru totul! S-o stapanesti sanatos!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #3
      Primul retrofit va fi asta?
      Attached Files
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #4
        Originally posted by cl600 View Post
        Primul retrofit va fi asta?
        Am văzut că există kit pentru retrofit atât la stopurile OLED cât și la masca panamericana. Nu prea m-am interesat de ele pentru că mașina arată suficient de bine așa cum este iar kiturile astea tind să fie extrem de scumpe. În orice caz, dacă ai ofertă pentru așa ceva dă-mi te rog un mesaj privat cu detalii.

        Comment


        • #5
          Noi am facut doar un w217 pana acum, probabil tocmai din cauza stopurilor OLED, care sunt de departe cele mai scumpe stopuri din istorie.
          ​​​​​​
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #6
            Faruri cu cristale Swarovski?
            Nici nu stiam ca exista asa o optiune. Sunt curios care e avantajul unui astfel de far fata de unul fara cristale, in afara de faptul ca e "valoros".

            Comment


            • #7
              E mult mai frumos...
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment


              • #8
                Originally posted by LauLaur View Post
                One hell of a car!! Superlativ intru totul! S-o stapanesti sanatos!
                Mulțumesc!

                Originally posted by grizzlee View Post
                Faruri cu cristale Swarovski?
                Nici nu stiam ca exista asa o optiune. Sunt curios care e avantajul unui astfel de far fata de unul fara cristale, in afara de faptul ca e "valoros".
                Este o opțiune disponibilă doar la S class din câte știu eu. Arată oarecum diferit față de ălea normale (dacă te uiți pe la S class prin trafic, sunt alea care au ceva gen o linie punctată pe timp de zi) dar să fiu sincer mie îmi plac tare și celelalte. Dacă aș fi luat-o de nouă nu cred că aș fi pus opțiunea asta.

                Swarovski:
                while-bmw-is-launching-laser-lights-mercedes-puts-swarovski-crystals-in-theirs-76682_1.jpg


                Regular:
                mercedes-w222-s-class-01.jpg

                Comment


                • #9
                  Daca mai vrei o parere: masina e superba stock. Bucura.te de ea! Dupa cum scrii nu faci parte din categoria valorosi swarovski etc.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #10
                    Wow. Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by cutaresku View Post
                      Daca mai vrei o parere: masina e superba stock. Bucura.te de ea! Dupa cum scrii nu faci parte din categoria valorosi swarovski etc.
                      Când aveam casa în construcție, dădeam peste tot de oferte cu Swarovski: candelabre, mânerele de la uși, ferestre, mobilă, ramele de la întrerupătoare, de la prize, ș.a.m.d. Am ajuns să mă distrez foarte tare cu nevastă-mea pe tema asta, considerându-le oarecum un moft de prost gust și o expresie crudă a opulenței. Și când a fost vorba de mașină a fost cam la fel: mi se părea oarecum deplasat să aleg cu faruri Swarovski însă am vrut tapițerie deschisă care a fost greu de găsit și s-a nimerit să fie cu farurile așa.

                      Dar deși am ușoare prejudecăți când vine vorba de cristalele Swarovski, trebuie să recunosc că arată bine în contextul potrivit și că sunt foarte elegante la faruri. În urma experienței cu mașina mi-am schimbat oarecum părerea și despre Swarovski prin casă: deși la noi în casă ar fi mers ca nuca-n perete (design interior simplu cu tendințe ultramoderne), sunt sigur că pot să arate bine în ambianțe cu un decor interior potrivit și pot fi încadrate în peisaj fără să pară un moft.


                      Originally posted by ROV View Post
                      Wow. Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos!
                      Mulțumesc!

                      Comment


                      • #12
                        birt Apropo de swarovski, primisem acu ceva ani o comanda la firma pt niste pulovere cu swarovski prinse dupa un pattern anume. Ne-au trimis si vre-o cateva kg de "cristale". E f mult marketing insa este de fapt o sticla speciala taiata in unghi cu aparate asemanatoare celor pt prelucrarea diamantelor, la pretul cerut pe diversele obiecte ce contin swarovski macar sa fie oferit cristal safir..e macar sub diamant ca duritate.

                        scuze de off

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by ROV View Post
                          birt Apropo de swarovski, primisem acu ceva ani o comanda la firma pt niste pulovere cu swarovski prinse dupa un pattern anume. Ne-au trimis si vre-o cateva kg de "cristale". E f mult marketing insa este de fapt o sticla speciala taiata in unghi cu aparate asemanatoare celor pt prelucrarea diamantelor, la pretul cerut pe diversele obiecte ce contin swarovski macar sa fie oferit cristal safir..e macar sub diamant ca duritate.
                          Este doar o sticlă cu conținut mai mare de plumb și procesată cu niște metode mai speciale, fapt care îi dă o duritate sporită și un indice de refracție ceva mai mare, dar nicidecum nu se apropie de duritatea sau indicele de refracție prezentate de diamant.

                          Dacă erau făcute cu safir costau cam cam cât toată mașina - chiar dacă safirul este relativ ieftin față de diamant, ar fi fost necesare foarte multe carate: sunt aproape 100 de cristale și ochiometric aș zice că unele sunt chiar mai mari de 2-3 carate iar safirul incolor este mult mai scump decât cel colorat.

                          Comment


                          • #14
                            cl600 Acum că ai menționat retrofit cu OLED a cam început să-mi stea pe creier... Am încercat să dau un mesaj privat însă aparent ai inbox-ul plin. Am trimis Luni mesaj pe pagina de facebook dar n-am primit răspuns. Aș aprecia dacă ai putea să-mi faci o ofertă atât pentru retrofit OLED taillights cât și pentru panamericana grille. Să folosesc formularul de contact de pe pagina web?

                            Comment


                            • #15
                              Sigur, formularul de pe pagina, ajunge direct la mine.
                              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                              www.mbretrofit.ro

                              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF