Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w124, back to origins :)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Kay View Post
    Sunt masini dupa care nu se cauta seria vin cu pc , piese se cautau dupa catalog .
    Daca vrei treci pe la noi la garaj (zona Trafic Greu) daca vrei sa mai schimbam pareri , ne ar face placere sa ne revedem cu fostele masini, abia ce ne a venit de la vopsit integral o sora geamana cu a ta . Salutari !
    Super..cu mare placere.
    Lasa’mi un numar de telefon prin pm eventual si discutam.

    Comment


    • #17
      Am postat mai sus dar am uitat sa te felicit pentru mașina, arată superb ! Deși personal prefer pe cele cu piele neagra la interior a ta are un farmec aparte !
      Mulți ar fi dat banii aștia pe un G5 dar uitandu-ma zilele astea pe net la anunțurile auto am vazut ca un w124 devine o investiție buna.
      Stefan

      Comment


      • #18
        Originally posted by dog View Post
        Am postat mai sus dar am uitat sa te felicit pentru mașina, arată superb ! Deși personal prefer pe cele cu piele neagra la interior a ta are un farmec aparte !
        Mulți ar fi dat banii aștia pe un G5 dar uitandu-ma zilele astea pe net la anunțurile auto am vazut ca un w124 devine o investiție buna.
        Merci fain!
        Nu am luat masina pentru a o tine in garaj precum vinul
        Sper ca vom face multi km impreuna in lung si in lat.

        Referitor la interior, si eu sunt adeptul pielii inchise la culoare, mai ales ca am caine mare care des este plimbat in masina (o mare bataie de cap sa protejezi si sa cureti ulterior dupa el).
        Interiorul asta in trendul anilor 80' chiar imi place. Patternul asta l'am vazut si la Audi 80-90-100, Golf 1 si 2, Kadett d si e, Mercedes Geländewagen, etc
        Tocmai de asta incerc cumva sa ii reconditionez cele doua defecte..
        Last edited by yitzack; 11-01-2018, 08:49 AM.

        Comment


        • #19
          Te pot indruma catre un tapiter, a avut ceva anunturi si pe aici acum ceva timp dar nu cred ca il mai gasesti pe forum. Eu mi-am reparat la el scaunul meu de la sofer, avea rupta o bucata de piele de pe lateral. Stiu ca face multe lucrari, inclusiv restaurari complete daca nu ma insel. Zona este Auchan Titan, cel putin acolo era anul trecut.
          Imi zici daca vrei si iti las niste date de contact.

          Comment


          • #20
            Super. Eu am de inlocuit 2 elemente de material textil negru.
            Lasa’mi te rog datele.
            Multumesc, stima!

            Comment


            • #21
              Ti-am lasat in mesaj privat datele de contact. Daca vei ajunge la tipul ala, am si eu o rugaminte de niste poze...before and after
              Eu am fost multumit de lucrarea mea dar sunt curios si pe textil cum iese.

              Comment


              • #22
                Multumesc frumos.
                Voi posta poze before&after imediat dupa lucrare.

                Comment


                • #23
                  Weekendul asta am avut timp de revizie, in urma careia am constat trei probleme:

                  - aeroterma nu porneste imediat cum selectez treapta de viteza 1 spre 4 ,ci dupa un timp care variaza intre 1 minute sau mai multe.. ma gandesc la un contact imperfect pe undeva

                  - dupa ce am schimbat bujiile (cele vechi fiind ceva Bosch cu 4 electrozi) cu Beru conforme cu motorul asta, am constat ca intermitent nu porneste "la sfert" ci invarte cateva secunde. Acum nu stiu daca este o coincidenta sau nu. Cert este ca fisele sunt in stare foarte buna iar bujiile ok. Sa fie senzorul de turatie arbore cotit sau axe cu came defect? Imi voi face timp saptamana in curs sa identific cauza dar nu ar strica ceva sfaturi, daca cineva s-a mai confruntat cu asa ceva.

                  - motorul merge foarte usor neregulat, simptom cu care am cumparat masina. Se simte si la rece si la cald, relantiul variind cateva zeci de ture +-. Am sperat ca o data cu schimbul de bujii sa se rezolve problema asta, mai ales ca cele vechi nu erau conforme si destul de afumate/calaminate, dar mersul motorului s-a imbunatit foarte putin, insa nu perfect. Verficat si clapeta si constatat totul curat in zona aia.

                  Toata stima! ilie

                  Comment


                  • #24
                    Salut ! Personal, recomand bujii NGK cu tot cu 4 electrozi..am pus la al meu, tot m111 2.0 ..si merge perfect .

                    Comment


                    • #25
                      Si’a revenit mersul motorului intre timp. Nu am ce se reprosez bujiilor deocamdata.
                      Intre timp am dat jos protectiile de plastic ale pragurilor si contra aripile de plastic de unde am scos destul de mult pamant. Sunt insa recunoscator ca am gasit foarte putina rugina doar la suprafata. Curatat bine, spalat bine bine, tratat cu kelfos, apoi cu insonorizant iar maine 2 maini de ceara, exterior si prin toate cavitatile.
                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 8 photos.

                      Comment


                      • #26
                        Umpleai doua ghivece cu flori !
                        Stefan

                        Comment


                        • #27
                          Asa e..
                          Acu am desfacut fetele de usi si am constat ca totul e curat acolo, inca nu a inceput rugina.
                          In consecinta, pe principiul prevenirea e mai buna decat reparatia, am planuit sa tratez interiorul usilor cu ceara sau cu ceva insonorizant sa previn eventuale neplaceri.
                          As folosit insonorizant la spray in ideea in care pe langa faptul ca ofera o protectie fonica suplimentara, uscat are o suprafata lucioasa, permitand apei si mizeriei sa se scurga usor prin orificii. Cu ceara imi e un pic frica pentru ca datorita consistentei rugoase si lipicioase dupa uscare, va aduna mizerie si in timp poate sa infunde orificiile de scurgere din usi.
                          Inca fac cercetari

                          Comment


                          • #28
                            Ceara de cavitati de la Sika. Eu mai am 2 tigai din 1990 si merge de minune 1 data pe an. Despre insonorizant nu recomand, pentru ca intre el si tabla ramane o pelicula fina de aer si va oxida in timp. DAca vrei vopsea neagra pt pe dedesubt, tot de la sika ceva texturat sau/si de la hammerite vopsea de exterior la spray.

                            Comment


                            • #29
                              Tot ceara de cavitati am folosit si in usi. O sa ii dau o data pe an si speram la cat mai bine

                              Comment


                              • #30
                                Am reusit sa'mi fac timp si pentru antena.
                                Patina timpului isi lasase amprenta si din 4 elemente mai 'rasareau' doar 2.
                                Desfacut, curatat, degripat, gresat si acum totul functioneaza in parametrii.
                                Cu ocazia asta am schimbat ambele garnituri ce fixeaza antena in aripa. Cu greu le'am gasit dupa codul de origine.
                                You do not have permission to view this gallery.
                                This gallery has 2 photos.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF