Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

My W210 E280 4MATIC 2001

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • My W210 E280 4MATIC 2001

  Satul de tinut masina iarna in garaj, am reusit sa vand E280 -ul din dotare, si cum nu traia guvernu` fara impozitul meu de 21 mil / an, am luat altul, dar 4MATIC si mai nou, 2001.

  Masina este cu adevarat impecabila, sper sa ma obisnuiesc si cu faptul ca e Break, si este fulllllll (fara piele ). Echipare AVANTGARDE

  - Xenon
  - Cutie 722.6
  - Incalzire aux
  - Trapa
  - Parktronic fata-spate
  - Senzor ploaie si lumina
  - COMAND 2.0, acum si cu TV
  - Telefon
  - Magazie CD
  - Auxiliar audio
  - Suspensie reglabila
  - Climatronic
  - Scaune electrice cu masaj
  - Softclose portbagaj
  - Lumini peste tot, parasolare, usi, manere usi, oglinda, sub bord, la picioare, in spate, o galeata de beculetze verzi, vizibile doar in bezna.
  - Scaune pt copii in bancheta spate
  - GPL secvential de 6000 Ron pus in mai anul asta, pe care nu prea il folosesc, sincer.
  - Un carlig infect pe care o sa-l demontez.

  Are carte de service, are spre norocul meu planetarele fata, discurile cu placute si amortizoarele schimbate de fostul proprietar.

  Am mai scapat in el intr-o luna de cand l-am luat vreo 4500 Ron in schimb de zemuri, cauciucuri, adaptor cu tuner TV, mufa de la cutie(curgea), filtre si un breloc

  Una peste alta, abia astept (de data asta) zapada !
  Am prins ceva prin Predeal acum 2 saptamani, e senzatie maxima, merge ca pe asfalt.
  Si cel mai misto e cand se uita cu dusmanie la tine posesori de W221, ai caror printzese imping la fierul impotmolit in 3cm de omat si cu gume de vara, da` pe 21", veniti la Office doar in camasa

  FACE TOTI BANII !!!
  Attached Files
  ClubMercedes Forum

 • #2
  S-o stapanesti sanatos!
  Cum se regleaza suspensia?
  Reguli Sectiunea Bursa
  Regulament Forum

  Comment


  • #3
   Originally posted by cutaresku View Post
   S-o stapanesti sanatos!
   Cum se regleaza suspensia?
   Singura. Nu ai ce-i face manual.
   ClubMercedes Forum

   Comment


   • #4
    @cutaresku: La break suspensia pe spate e self-leveling. Indiferent de cât e de încărcată, mașină stă dreaptă (orizontal). Are o ieșire în plus la pompa de servo care merge în spate, și ceva senzor de greutate pe spate (cred că e ca ăla de reglare automată xenon).

    Faină rău mașina! Să o stăpânești sănătos! Dacă te gândești să donezi cârligul, accept donații )
    ...

    Comment


    • #5
     Felicitari! Super masina, cu toate ca mie, personal, nu-mi place breakul W210.
     Iar faptul ca nu are interior piele, nu e nici o tragedie...
     Mercedes CL 200 Kompressor
     Mercedes C 180 Kompressor

     Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

     Comment


     • #6
      Pielea e muuult mai practica, daca ai kinderi. Nu e vorba de fite, ca nu se uita nimeni in masina. Eu am schimbat interiorul cu unul de piele tocmai din acest motiv (ma saturasem de cate milioane dadusem la curatatul tapiseriei).
      Carligul e discutabil: arata urat, insa e practic (factorul teama indus celui ce-si parcheaza masina pupata de fundul tau).
      Reguli Sectiunea Bursa
      Regulament Forum

      Comment


      • #7
       Originally posted by cutaresku View Post
       Pielea e muuult mai practica, daca ai kinderi. Nu e vorba de fite, ca nu se uita nimeni in masina. Eu am schimbat interiorul cu unul de piele tocmai din acest motiv (ma saturasem de cate milioane dadusem la curatatul tapiseriei).
       Carligul e discutabil: arata urat, insa e practic (factorul teama indus celui ce-si parcheaza masina pupata de fundul tau).
       Pielea de la celalalt w210, ORIONGREY, mi-a mancat ficatii. A crapat in 5 ani de m-a innebunit. Am dat-o cu toate alifiile posibile, am luat de pe e-bay tot ce se putea lua, am reconditionat-o cu chit special (piele lichida) si vopsea, am lacuit-o, am hidratat-o, nici eu nu mai stiu. Si de cate ori se suia careva cu blugi cu fermoar o agata... Umblam vara cu prosop sub c... sa nu transpir, de pantaloni scurti nici poveste. Daca statea la soare, naiba se mai putea urca in masina. Daca aveam ceva de carat pe bancheta dis spate - patura era de baza. Pe 29.01.2010 chiar mi-ai propus un schimb de interioare , mai ca nu mi-a parut rau... Cred ca tu m-ai blestemat

       Referitor la carlig, de cate ori ies dintr-o curte mai inalta sau cobor o bordura, dau cu el prin asfalt si mufa de remorca se freaca de bara, pe care a si crapat-o putin. Are senzori de parcare daca e sa dau cu spatele si daca e sa intre altul in mine, tot kkt-u ala e, daca nu chiar mai rau.

       O seara buna!

       Originally posted by Luxian View Post
       @cutaresku: La break suspensia pe spate e self-leveling. Indiferent de cât e de încărcată, mașină stă dreaptă (orizontal). Are o ieșire în plus la pompa de servo care merge în spate, și ceva senzor de greutate pe spate (cred că e ca ăla de reglare automată xenon).

       Faină rău mașina! Să o stăpânești sănătos! Dacă te gândești să donezi cârligul, accept donații )

       Mersi mult! Era cat pe ce sa o iau pe a lui Mircea dar tineam neaparat sa gasesc un 4matic, ma omoarau drumurile la Predeal iarna.
       Carligul il pastrez pentru zile negre, daca deschid vreo firma de transport persoane pe ultimul drum, car doi, unul inauntru si unul la remorca
       Last edited by Luxian; 12-15-2011, 01:03 AM.
       ClubMercedes Forum

       Comment


       • #8
        Bun motiv sa pastrezi carligul! =))

        Comment


        • #9
         Frumos, mai ales ca e 4matic cred ca isi face toti banii pe timp de iarna .
         Ce consum are ?

         Comment


         • #10
          Originally posted by iulian_ban View Post
          Frumos, mai ales ca e 4matic cred ca isi face toti banii pe timp de iarna .
          Ce consum are ?
          Benzina 16 in oras si cam 10 afara, gaz ceva mai mult...
          ClubMercedes Forum

          Comment


          • #11
           Cu ajutorul colegului W124RESEARCHER am decodat si VIN-ul,

           210.281 E 280 4 MATIC

           whc WDB
           chassbm 210281
           chass_ident 1X045676
           type 210
           subbm1 281

           engine 112921 30 799947

           interior 751A

           lights HELLA

           order_num1 0-22587584

           paint1 298

           retarder 1 000719 (19-07-2000)

           transmission 722665 12 286653


           Code

           220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
           248 REAR SEAT WITH INTEGRATED CHILD SEAT
           249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
           260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
           293 Unknown
           345 RAIN SENSOR
           352 COMMAND
           404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
           414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
           423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
           480 SELF-LEVELLING SUSPENSION
           543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
           551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
           581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
           600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
           611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
           612 XENON HEADLIGHT
           673 HIGH-CAPACITY BATTERY
           680 Unknown
           682 FIRE EXTINGUISHER
           691 BLUE HEAT-INSULATING GLASS ALL-AROUND, GLASS REAR
           801 AEJ 06/1/M/X
           819 CD CHANGER
           873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
           876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
           877 Unknown
           882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION
           926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
           954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
           988 REG. DOC. AND COC CERTIFICATE WITH EC TYPE LABEL
           750A Unknown
           298 FOLDG.TABLE ON FRONT BACKREST RIGHT
           751A Unknown
           ClubMercedes Forum

           Comment


           • #12
            Dotat, Kombi, 4matic.
            Superb.

            Comment


            • #13
             Prin zapada...

             Azi, 21.12.11, prin zapada din Predeal. Am oprit si am pornit de pe loc pe o strada cu panta de 45 grade, cu piatra cubica, acoperita cu gheata (la hotel Robinson). Tre sa fac si un filmulet, am mercedes de cand ma stiu, dar 4MATIC-ul e de poveste, nu are legatura cu niciun fel de mercedes cu tractiune spate, asta merge ca pe asfalt !!!
             Deocamdata ma intorc pe meleaguri Bucurestene, la prima excapada il tavalesc rau
             Attached Files
             ClubMercedes Forum

             Comment


             • #14
              Asemeni colegului nistor@QMT, sunt si eu un fericit posesor a ceva: un bidon de 5l de solutie pentru spalat parbrizul. Am lasat-o 3 zile la sedimentat, apoi o voi turna in vas, filtratata in hartie de calc.
              La multi ani tuturor!
              nistor@QMT, no offense !
              Ai cea mai tare masina de pe forum

              Sa aveti toti parte la anul de tot ce va doriti !!!

              Pentru mircea600sel, iti pastrez la frigider o punga cu zapada, d-asta de prin meleagurile noastre. Multe realizari si impliniri acolo in pribegie!!!
              ClubMercedes Forum

              Comment


              • #15
               Iarna pe ulita de munte 21.01.2012

               Iarna pe ulita de munte.

               4MATIC Rules!!!
               Attached Files
               ClubMercedes Forum

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF