Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W210 E280 4MATIC 2001

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da, asa mi-au zis.
    - Bo$$, sa moara sor-mea, ti-o luam eu, da' e brec... Daca era berlina rupea.

    Acum, n-am inteles daca in mintea nobila a crestinului era cetatea cu acelasi nume sau carca indoita de pulanul sefului de post, cand fusese prins la pepeni...

    Bests!

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • Eu cred ca motivele pentru care nu se vinde sunt urmatoarele:
      - cei care cumpara sa etaleze nu doresc un break pentru ca nu e destul de cool
      -o alta buna parte nu cumpara pentru ca nu stiu ce inseamna masina respectiva, se uita la ani si cred ca se va strica sau va costa mult
      -o alta categorie nu o cumpara pentru ca desi este ieftina nu este destul de noua pentru a pastra imaginea de sine de om de succes sau cam asa ceva
      - cei care stiu ce este ori nu au banii ori au deja una si n au ce face cu doua
      - cei care stiu ce este si au bani cauta modele mai deosebite sa zicem un w140 full

      Ramane si o categorie care stiu ce este, au si bani sa cumpere, au poate si caine si vor breack, sau cara bagaje etc, nu vor neaparat sa etaleze si sunt practici.
      Cati de astia cunosti ? Sunt foarte putini.

      Eu am renuntat la w210 dintru-un simplu motiv. Peste 10 sau 20 de ani de acuma w140 restaurat impecabil va costa de 3 ori pretul de acum. In schimb w210 nu a fost o legenda si nu prinde la public asa. Desi este o masina exceptionala, inca eu cred asta , chiar daca mie mi-a crapat un motor in ea si tot nu stiu de ce.

      Daca tot ti-am facut capul calendar am o intrebare, poate vrei o fabia si o diferenta, i-am adus-o la taicameu si stiu ca lui i-ar place mercedesu tau. Si da is convins ca nu iti trebuie dar aia o vinzi usor ca le cumpara lumea. Daca tot vrei sa scapi de ea poate faci un targ cu mosu meu sa se bucure si el de un mercedes cat mai are de trait. Cel putin poti fi sigur ca ti l-ar griji ca pe un bibelou.
      +40758148228 whats app active

      Proud owner of Lady Blue W140.

      Comment


      • Din motive de aglomerare de fiare, sunt nevoit sa refuz orice schimb.

        W210 este intr-adevar un semi kkt, dar nu vorbim de W210 ci de un mertzoi 4x4.
        Si aici vine intrebarea: daca am 3 mii de euro, ce mertoi 4x4 imi cumpar?
        Sau poate doar eu am nevoi d-astea combinate straniu, mercedes 4x4 la bani de scuter...

        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

        Comment


        • Nu iti cumperi masina mai buna de banii aia. Nu exista masina mai buna in acel pret.
          Eu cred ca tu nu ai multe masini ci doar un garaj prea mic si privesti gresit problema. De ce incerci sa iti iei bucuria de la suflet motivand ca nu ai spatiu ... fa spatiu ca acolo e problema ta nu ca detii mercedesul. Vad ca stai in Bucuresti, detest orasu ala sincer, aglomerat si fara spatiu. Fa-ti un garaj subteran cu platforma care coboara si iti mai poti lua cateva mercedesuri si le ti acolo, te plimbi in fiecare duminica dupa cum poftesti dintre ele.

          Doar no sa fiu eu singuru care restaureaza un w140 doar asa ca mi-a venit mie sa imi iau w140 si apoi am constatat ca vreau una sport. Dar daca imi luam una sport acuma vroiam w140. Gresita gandire vezi ... raspunsul corect este ca de fapt le vroiam pe amandoua si tu ai nevoie de un garaj mai mare.
          +40758148228 whats app active

          Proud owner of Lady Blue W140.

          Comment


          • Cum de nu m-am gandit?! [emoji848]

            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

            Comment


            • Originally posted by Zeus View Post
              Cum de nu m-am gandit?! [emoji848]
              Ar mai fi ideea sa le vinzi toate cate le ai si sa cumperi o tesla si sa gandesti verde sa salvezi planeta de la atata poluare. Eu daca mi-as permite una as renunta la motorul clasic fara sa clipesc.
              +40758148228 whats app active

              Proud owner of Lady Blue W140.

              Comment


              • Originally posted by white8snow View Post
                Ar mai fi ideea sa le vinzi toate cate le ai si sa cumperi o tesla si sa gandesti verde sa salvezi planeta de la atata poluare. Eu daca mi-as permite una as renunta la motorul clasic fara sa clipesc.

                Termina de restaurat w140-le,pune-l la pastrare si vinde-l peste 10 ani,iti vei putea permite 2 Tesla...la care sa le schmbi bateriile si sa poluezi planeta...bateriile nu sunt biodegradabile si polueaza mai mult decat orice w140.

                Revenind la ochios,inarmeaza-te cu rabdare...sau dai drumul la alta...nu uita ca m112 este un motor "teapan" pe langa glumele de m271,m272,m651... intr-o zi va deveni si ea vanata asa cum si w123 sau w124 este vanat..pana atunci,sfatul meu...daca iti permiti financiar,tine-o,eventual fai rost de un garaj si pune-o la pastrare.

                Comment


                • Nici w124 nu-s vanate pe capete.
                  E vanat doar cate unul dotat bine, intretinut bine si lumea l-ar vrea la pret de 2-3mii E.

                  IAr daca se baga interdictii pe diesel, cum e normal, nu stiu ce faci tu cu o vechitura care e campioana la fum.

                  +1 la faza cu tesla, si daca ai inlocui toate masinile cu tesla ca prin minune, efectele tot alea ar fi.
                  Atata doar ca se muta gazele de esapament ceva mai departe de nasul oamenilor.
                  Plus mai sunt destule electrice la pret mai decent si cu impact mai mic produse de afaceri sustenabile nu de una care momentan e pe marginea prapastiei.
                  Bateriile sunt reciclabile, nu sta nimeni sa le arunce pe camp.
                  Pe de alta parte trebui sa tragem in directia asta, altfel nu va exista progres. Fara progres eram si acum la 1.9 tdi PD si alh.
                  De fapt ce mai, astea sunt inca la moda la noi.

                  Comment


                  • Desi fierul e la vanzare pe nimica toata, mancarimea din coor trebuie tratata. Si daca la ailalalte cazane nu prea am ce face, m-am proptit tot in mercedesa.
                    Schimbat garniturile la capacele supapelor, schimbat EGR, curatat tot mehlemul aferent...
                    Urmeaza sa schimb mizeria de garnitura de la carcasa filtrului de ulei, imediat ce gasesc o cheie de 26 plata...
                    Nu stiu de ce sunt gandite sa crape la 5-6 ani...
                    De data asta ii frig si un silicon Reinz peste garnitura, ca m-am lamurit cu procedura lor din WIS.
                    A, si am schimbat si toate bujiile (iar). Asa, de hotz.
                    Am uitat.
                    Furtunele de aerisire via EGR, capace au fost inlocuie, cele vechi devenisera rigide.
                    Originale MB.
                    Attached Files
                    Last edited by Zeus; 06-26-2018, 21:22 PM.

                    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                    Comment


                    • NEne, esti dus rau.
                      Eu in locul tau as fi vrut sa vad cat tine fara vreo interventie.

                      EGR nu aeriseste, aia e ventilarea carterului, adica PCV, is si pe producator 10-15lei bucata, pe AK.

                      EGR=ul era jegos?

                      De schimbi bujiile asa des zau de nu ma gandesc sa ti le cer pe cele vechi, pt a mea, numai bune! ))

                      Comment


                      • EGR ul a fost fro' suta de euro si l-am schimbat pentru ca zace cumparat din 2009 si ca era usor intepenit cel de pe masina.
                        Bujiile iarasi le aveam din iarna, promotie bengoasa la autocreanga si au fost schimbate pentru ca un furtun de aerisire intarit a scuipat oloi pe 2 fise care au facut ca bujiile deservite sa se faca kkt. Cu ocazia asta si a faptului ca s-a umblat acolo, le-am schimbat pe toate.
                        Investitia financiara actuala a fost de cateva spray-uri de
                        frana + furtunul copt.
                        De mers mergea oricum si asa...
                        Attached Files
                        Last edited by Zeus; 06-30-2018, 08:31 AM.

                        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                        Comment


                        • Cu ajutorul colegului playfair (Dan), care m-a vizitat, am schimbat si ultima piesa din puzzle.
                          Garnitura de la carcasa filtrului de ulei (cumparata din 2012!).
                          Pozele sunt de pe net, nu am mai facut foto, eram murdar de ulei .
                          Multumesc!
                          Attached Files

                          https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                          Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                          Comment


                          • Si am mai schimbat ceva - garniturile (sunt identice) de la busonul de ulei si de la gatul de umplere.
                            Acum poti freca batista pe motor, oriunde si oricand, uleiul sta acolo unde trebuie.

                            Am comandat un set de discuri de frana ATE pe spate. Am constatat ca cel de pe dreapta s-a exfoliat pe interior!?!?!?!
                            Bosch, de kkt... Are nici 1 an, km foarte putini. Insa dupa schimbul de lichid de frana si aerisire ca la carte, masina a inceput sa franeze mai ferm cu spatele, chestie care nu i-a convenit tinichelei...
                            Attached Files

                            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                            Comment


                            • Vine ea iarna


                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment


                              • LAntu pe cand?

                                Cum adica s-a exfoliat discul? Ce drac de disc mai e ala?
                                Eu n-am gasit garnituri pe alea, asa ca am intors-o invers pe aia de jos. Oricum de curs nu curgea.

                                Garniktura de la filtru oloi mergea schimabta fara sa desfaci termoflotu?
                                Asa a fost facuta teraba si la mine, cu factura in reprezentanta. Treaba de mantuiala,facuta pe jumatate, termoflot da, garnitura de sub filtru nu.
                                Deh, nu te pui cu specialistii!
                                Acu tre sa o schimb eu la schimbul de ulei, dar pana ajung la 15-16mii km mai am inca vreo 4mii km de facut.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF