Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Salut,

  Are cineva putin timp liber ca sa ma ajute cu VIN-ul urmator?

  WDB2030401A765973

  Multumesc!

  Comment


  • tatariga.cristi Main data

   Ident. number (FIN) WDB2030401A765973
   VIN WDB2030401A765973
   Baumuster 203040
   Sales name C 230 KOMPRESSOR
   Permanent link https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/mer...u=65wuv6uzjxd5
   Order number 0 4 237 14160 (Destination: Branch Braunschweig)
   Delivery date 15 12 2004
   PAINT1 567U TITANITE RED - METALLIC
   Interior color 118A IMITATION LEATHER - GRAY
   Engine 271948 30 544067
   Gearbox 722695 05 852752
   General data for model code 203040

   203040 C-class W203 C230K Бензин
   271.948
   АКП
   722.695
   4
   203040 C-class W203 C230K Бензин
   271.948
   МКП
   716.628
   716.631
   4
   SA codes

   055 AEJ 24/2
   055 *1 271.9__ 20040205 AEJ 24/2
   055 *2 203____ 20030804 YEAR OF MODIFICATION 04/2
   110A IMITATION LEATHER
   118A IMITATION LEATHER - GRAY
   202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
   220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
   237L BRAUNSCHWEIG BRANCH
   249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
   250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
   260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
   287 THROUGH-LOADING FEATURE
   2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
   30N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
   345 RAIN SENSOR
   423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
   500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
   525 RADIO AUDIO 50 APS
   540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
   543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
   550 TRAILER COUPLING
   567U TITANITE RED - METALLIC
   580 AIR CONDITIONER
   600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
   614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
   619 CORNERING ILLUMINATION
   805 YEAR OF MODIFICATION
   955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
   985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
   F203 SERIES PRODUCTION 203
   FW LIMOUSINE
   GA AUTOMATIC TRANSMISSION
   H05 LAUREL WOOD VERSION, GLOSSY
   HA REAR AXLE
   L LEFT-HAND STEERING
   M014 ENGINE INCREASED PERFORMANCE
   M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
   M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
   R18 16 INCH LIGHT ALLOY 7-HOLE DESIGN ALL-ROUND
   VL FRONT AXLE HALF, LEFT
   VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
   Other information

   EU approval date 20040826
   EU approval number e1*98/14*0139*16
   Additional info for engine

   Engine 271948 30 544067
   AGG_VAR A 271 010 68 00
   ETV_BM 27194830
   ZUTEXT
   Variant A 271 010 68 00
   Number for spare parts 27194830
   Text M 18 F 203/209
   FÜR AUTOM. GETRIEBE
   TAUSCHMOTOR NICHT ANGELEGT, BASISMOTOR XXX VERWENDEN.
   System information

   Manufacturer's data version DW 11/2018
   DB storage version 1.2
   Data language en
   Record was added in database 2018-12-05 16:25
   Last query date 2018-12-05 16:25
   Last update date 2018-12-05 16:25
   Data display version 2.2

   Comment


   • Buna ziua,
    ma puteti ajuta vo rog cu urmatoarea serie:
    WDD2122051A722168
    Multumesc.

    Comment


    • Current model

     WDD 212205 1A 722168

     Description

     E 200 CDI E STATION WAGONE 200 CDI E STATION WAGON

     Identification numberWDD2122051A722168 2
     Sales designationE 200 CDI
     Order number0 3 219 45036
     Production number7626179
     Delivery date22.10.2012
     Paint code
     • 623ULIGHT IVORY - UNI-COLOR

     Engine651925 31 375990
     Automatic transmission722996 04 520277
     Interior equipment
     • 101AIMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE

     Other
     • Heater0-22614755
     • Production/order referenceN
     • EU approval date20120823
     • EU approval numbere1*2007/46*0200*14

     Aggregate     Automatic transmission

     Identification number:722996 04 520277
     SA-Code
     • 03A OIL OFFSET AMOUNT +300 ML OIL
     • 100A IMITATION LEATHER
     • 101A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
     • 108 CONTROL CODE MARKETING
     • 190 DISCONTINUATION OF COLLAPSIBLE CRATE
     • 1U2 SNOW GRID
     • 202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
     • 213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
     • 229L GERMANY
     • 230 PARKING GUIDANCE
     • 240 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
     • 248 REAR SEAT WITH INTEGRATED CHILD SEAT
     • 255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
     • 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
     • 260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
     • 279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
     • 287 THROUGH-LOADING FEATURE
     • 291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
     • 294 KNEE AIRBAG
     • 2U1 RADIATOR SHUTTER
     • 2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
     • 302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
     • 332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
     • 334 TWO-WAY RADIO HOLDER IN GLOVE BOX
     • 336 PREPARATION FOR TAXIMETER INSTALLATION
     • 342 CONNECTION FOR TAXI ROOF SIGN
     • 356 ROOF ANTENNA, REAR CENTER FOR TAXI-RADIO ETC.
     • 427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
     • 428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
     • 450 TAXI - INTERNATIONAL
     • 474 DIESEL PARTICULATE FILTER
     • 477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
     • 485 (COMFORT RUNNING GEAR)
     • 523 RADIO AUDIO 20
     • 580 AIR CONDITIONER
     • 58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
     • 623U LIGHT IVORY - UNI-COLOR
     • 669 SPARE WHEEL / FOLDING WHEEL
     • 670 RESIDUAL ENGINE HEAT UTILIZATION (MRA)
     • 734 TRIM PIECES - WOOD EUCALYPTUS
     • 803 212____ - 20081209 - YOM 12/1
     • 803 651.9__ - 20091021 - YOM 22/1
     • 837 RUBBER MATS ON FRONT AND REAR FLOOR
     • 873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
     • 875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
     • 928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
     • 934 TAXI EMERGENCY ALARM SYSTEM
     • 937 REINFORCEMENT PACKAGE
     • 938 RADIO UNIT SWITCH AND MICROPHONE
     • 941 PREINSTALLATION FOR "RADIO TRANSM. INTEG."
     • 953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
     • 965 ELECTR. PROVISION FOR HIRED CARS / TAXICAB
     • 967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
     • A20 DIRECT START
     • A21 SHIFT BY WIRE
     • A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
     • A66 FE CONVERTER 19 MM
     • A86 T VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
     • A89 REDUCED-FRICTION
     • B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
     • B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
     • B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
     • F212 MODEL SERIES 212
     • FS COMBI - VEHICLE
     • G996 TRANSMISSION CODE VERSION 96
     • GA AUTOMATIC TRANSMISSION
     • HA REAR AXLE
     • J1A NAT2 WITH OPTIMIZED DSM
     • K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
     • K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
     • K22 SOFTWARE CONTROL F. LOW BEAMS WITHOUT NIGHT DESIGN
     • L LEFT-HAND STEERING
     • M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
     • M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
     • M651 R4-DIESEL ENGINE M651
     • P10 TAXI FIXED PRICE MODEL
     • R01 SUMMER TIRES
     • R13 16" LIGHT ALLOY WHEEL 9-SPOKE DESIGN W/ WIDE TIRES
     • U01 REAR BELT STATUS INDICATION
     • U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
     • V72 SPEED- + LOADINDEX 99W XL
     • VL FRONT AXLE HALF, LEFT
     • VR FRONT AXLE HALF, RIGHT

     Taxi, cati km crezi ca are?


     http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34     https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

     www.mbretrofit.ro

     Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

     Comment


     • In anunt apare cu 400.000. Acum caut sa vad un istoric de servisare.
      Multumesc.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF