Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Buna ziua!Se poate va rog frumos sa îmi verificați și mie acest VIN?
  WDD2183941A165196 Va mulțumesc frumos.
  Last edited by razwy_rzw; 05-28-2018, 18:41 PM. Reason: Gresala

  Comment


  • General Data
   FINWDD2183941A165196
   ModelCLS 350 BLUETEC 4MATIC
   Engine642858 41 739799
   Transmission725051 00 085152
   Order Number0 5 567 01028
   Order LocationRUMANIA
   InteriorLEATHER - BROWN (214A)
   Paint 1MAGNETITE BLACK - METALLIC FINISH (183U)
   Release Date2015-07-30
   Delivery Date2015-08-19


   CodeDescription
   05AOIL OFFSET AMOUNT +500 ML OIL
   05BOPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET ENGLISH
   117PAPER CONTROL ROWI CERTIFICATION
   183UMAGNETITE BLACK - METALLIC FINISH
   1A7C-CYL. DIESEL CONVERTER
   1U2SNOW GRID
   200ALEATHER
   20AEHS GENERATION
   214ALEATHER - BROWN
   22PTRACK PACKAGE
   234BLIND SPOT ASSISTANT
   235ACTIVE PARK ASSIST
   249INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
   255BMB MOBILO WITH DSB AND GGD
   258COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
   260TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
   289LEATHER STEERING WHEEL WITH TRIM INSERT
   291PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
   294KNEE AIRBAG
   2A1CONVERTER VERSION 2
   301ASHTRAY PACKAGE
   309CUP HOLDER
   335BINSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - ENGLISH
   343KMEASURE PACKAGE CONTROLLER UNIT TRANSMISSION PARTS
   3U1EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
   401FRONT SEAT CLIMATE CONTROL
   414ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
   4219-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
   474DIESEL PARTICULATE FILTER
   475TIRE PRESSURE CONTROL
   476AUTOMATIC LANE RECOGNITION
   481UNDERSHIELDS
   485(COMFORT RUNNING GEAR)
   4A6ASSEMBLY, ACTUATORS (FOUR WHEELS)
   4U7VOLTAGE DIP FUSE FOR START/STOP SYSTEM
   500ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
   501360 DEGREE VIEWING SYSTEM (SURROUND VIEW)
   5023 YEARS OF MAP UPDATES FREE OF CHARGE
   50ATORQUE DISTRIBUTION 45/55
   51UBLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
   531COMAND APS NTG5/NTG5.5
   567LRUMANIA
   580AIR CONDITIONER
   5A1ELECTROHYDRAULIC CONTROLLER UNIT-CONVERTER
   5XXLEUROPE
   61VSPEED- + LOADINDEX 99Y XL + 97Y
   628AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH PLUS (IHC+)
   642DYNAMIC LED HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
   682FIRE EXTINGUISHER
   6A2JOINT FLANGE W/ GW 110 / 3, 3-ARM X 110
   6P5STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
   736TRIM PIECES - ASH TREE WOOD BLACK (2A70)
   772AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
   782AMG-SPOKEN WEELS 18" MIXED TIRES
   7A0INSULATION MAT
   806YOM 15/1
   810PREMIUM SOUND SYSTEM
   815DVD SINGLE DRIVE
   840DARK TINTED GLASS
   877AMBIENCE ILLUMINATION
   881REMOTE TRUNK LOCKING
   887SEPARATE TRUNK LID LOCKING
   889KEYLESS - GO
   915FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
   927EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
   950AMG SPORTS PACKAGE
   968COC PAPER EURO6 TECH. W/O REGISTRATION CERT.PART 2
   B03DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
   B09REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
   B12WHEEL REPLACEMENT TOOL
   B18SPECTACLE SHELF
   B51TIREFIT
   F218SERIES PRODUCTION 218
   FCCOUPE
   G041TRANSMISSION CODE VERSION 41
   GAAUTOMATIC TRANSMISSION
   GA7AUTOMATIC TRANSMISSION
   HAREAR AXLE
   K11ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
   K14CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 20000 KM
   LLEFT-HAND STEERING
   M005VEHICLES WITH 4-MATIC-/ALL WHEEL DRIVE
   M014ENGINE INCREASED PERFORMANCE
   M019SERVICE REPOSITIONED
   M020BLUETEC
   M30DISPLACEMENT 3.0 LITER
   M642V6 DIESEL ENGINE OM642
   N1CSTEUERCODE W50 FUER PPS-INTERNE VERWENDUNG
   N3ASTEUERCODE W50 FUER PPS-INT. VERWENDUNG
   N4CSTEUERCODE W50 FUER PPS-INTERNE VERWENDUNG
   N5ASTEUERCODE W50 FUER PPS-INT. VERWENDUNG
   P17KEYLESS-GO PACKAGE
   P44PARKING PACKAGE
   P49MIRRORS PACKAGE
   P55NIGHT PACKAGE
   R01SUMMER TIRES
   U01REAR BELT STATUS INDICATION
   U26FLOOR MATS - AMG
   U72DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
   U77DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
   VLFRONT AXLE HALF, LEFT
   VRFRONT AXLE HALF, RIGHT


   Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
   Das Beste oder Nichts !!!

   Comment


   • Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu o decodare. WDB2030461A777200 Multumesc!

    Comment


    • Cu plăcere!

     WDB2030461A777200
     Baumuster 203046
     Sales name C 180 KOMPRESSOR
     Order number 0 5 222 14250 (Destination: Branch Wuppertal)
     Delivery date 31 01 2005
     PAINT1 197U OBSIDIAN BLACK
     Interior color 711A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
     Engine 271946 30 563056
     Gearbox 722695 05 912669

     055 AEJ 24/2
     197U OBSIDIAN BLACK
     202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
     221L COLOGNE BRANCH
     250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
     260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
     2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
     301 ASHTRAY PACKAGE
     354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
     386 MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS)
     414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
     423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
     523 RADIO AUDIO 20
     543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
     580 AIR CONDITIONER
     673 HIGH-CAPACITY BATTERY
     691 BLUE HEAT-INSULATING GLASS ALL-AROUND, GLASS REAR
     710A LEATHER COMBINATION
     711A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
     739 ALUMINUM TRIM PARTS
     805 YEAR OF MODIFICATION
     873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
     954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
     985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
     F203 SERIES PRODUCTION 203
     FW LIMOUSINE
     GA AUTOMATIC TRANSMISSION
     HA REAR AXLE
     L LEFT-HAND STEERING
     M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
     M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
     M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
     R19 LA 16" 5 SPOKE DESIGN WITH MIXED TIRES
     VL FRONT AXLE HALF, LEFT
     VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
     Regulament general Club Mercedes.

     Comment


     • Salutare. Va rog sa-mi verificati si mie doua serii. Multumesc
      WDB1243331B107730
      WDB1240621C246036

      Comment


      • Originally posted by dnlfln View Post
       Salutare. Va rog sa-mi verificati si mie doua serii. Multumesc
       WDB1243331B107730
       WDB1240621C246036
       1.
       Chassis
       Sales designation: 300 D-4MATIC
       Order number: 0 9 226 10277
       Delivery date:
       Market: AG,Europe
       Production order:
       Paint code 1:
       147
       Equipment:
       271
       Engine no.:
       603963 12 001849
       Transmission:
       722344 03 292895 [transmissionType = GA]
       Steering:
       Front axle 1:
       Rear axle 1:
       Rear axle 2:
       Battery 1:
       Fuel cell 1:
       Electric motor 1:
       SA code
       240 - OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
       244 - SPORTS SEATS, FRONT
       412 - ELECTRIC SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
       532
       586 -
       593 - ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
       673 - HIGH-CAPACITY BATTERY
       812 - REAR-MOUNTED LOUDSPEAKER
       873 - SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
       147
       271A - LEATHER ANTHRACITE       2.

       Additional information on the vehicle:
       CarID 341
       Brand MERCEDES-BENZ
       ManufacturerId 553
       Catalog MB201711
       Model 124.062
       Name E 220
       Date 23.03.1995
       Market Standard
       Description PASSENGER CAR, CONVERTIBLE
       VehicleClass Passanger
       Fin WDB1240621C246036
       Aggregates M - engine: 111960 12 089992 111.960 M 111 E22 Gasoline.ДВИГ. С ТНВД, 110 КВТ (150 Л.С.) GA - Automatic : 722428 03 746942 722.428 W 4 A 020 AT 4-SPEED
       Lights BOSCH
       Chassis
       Sales designation: E 220 [MODEL_IDX = 2]
       Order number: 0 4 571 57403
       Delivery date: 24 03 1995
       Market: AG,Europe
       Production order: J
       Paint code 1:
       009U
       Equipment:
       265A
       Engine no.:
       111960 12 089992
       Transmission:
       722428 03 746942 [transmissionType = GA]
       Steering:
       Front axle 1:
       Rear axle 1:
       Rear axle 2:
       Battery 1:
       Fuel cell 1:
       Electric motor 1:
       SA code
       009U
       240
       241
       260
       265A
       283
       289
       291
       300 - STORAGE BOX IN FRONT TRAY
       363
       404
       420
       440
       512
       531
       570
       580
       593
       620
       630
       653
       740
       796
       814
       819
       823
       873
       885
       009U
       265A

       Codurile sunt prezentate in alt topic

       Comment


       • Buna ziua!Doresc sa achiziționez un Cls din Germania și m-ar ajuta sa știu cât mai multe despre el.Aceasta este seria VIN : WDD2183941A150214 Va mulțumesc frumos!!!

        Comment


        • General Data
         FIN WDD2183941A150214
         Model CLS 350 BlueTEC 4MATIC
         Engine 642858 41 680542
         Transmission 722966 06 164653
         Order Number 0 4 217 05719
         Order Location FRANKFURT BRANCH
         Interior LEATHER - BROWN (214A)
         Paint 1 OBSIDIAN BLACK (197U)
         Release Date 2015-02-16
         Delivery Date 2015-02-18


         Code Description
         02B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET GERMAN
         05U MBCONNECT - REMOTE ONLINE
         06U MBCONNECT - BASIC SERVICES
         13A OIL OFFSET AMOUNT +1300 ML OIL
         197U OBSIDIAN BLACK
         1U2 SNOW GRID
         200A LEATHER
         214A LEATHER - BROWN
         218 REAR-VIEW CAMERA
         229L GERMANY
         233 AUTONOMOUS INT. CRUISE CONT. PLUS (DISTRONIC PLUS)
         235 ACTIVE PARK ASSIST
         237 ACTIVE BLIND SPOT ASSIST
         238 ACTIVE LANE KEEPING ASSIST (FAP)
         23P DRIVING PACKAGE
         249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
         253 REAR-END COLLISION WARNING AND PROTECTION SYSTEM
         255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
         260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
         266 DISTRONIC PLUS CROSS SUPPORT (DTR+Q)
         268 EXPANDED BRAKE ASSIST (BAS+)
         269 BRAKE ASSIST PLUS CROSS TRAFFIC (BAS+Q)
         271 AUTONOMOUS BRAKE INTERVENTION/WARN. FOR PED. PROT.
         275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
         277 SPORTS STEERING WHEEL
         287 THROUGH-LOADING FEATURE
         291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
         294 KNEE AIRBAG
         298 SIDEBAGS IN REAR WITH BELT FORCE LIMITER
         2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
         300 COLLISION MINIMIZATION BRAKE INTERV./WARNING (CMS)
         30A COVER WITH ADDITIONAL DAMPER ATTACHMENT POINT
         332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
         350 MBCONNECT - ECALL EUROPE EMERG. CALL SYS. GEN. 2
         35A VGS D4-0, D3 PATTERN
         3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
         401 FRONT SEAT CLIMATE CONTROL
         409 FRONT LEFT AND RIGHT MULTICONTOUR SEAT
         414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
         427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
         474 DIESEL PARTICULATE FILTER
         475 TIRE PRESSURE CONTROL
         486 SPORTS SUSPENSION
         500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
         502 3 YEARS OF MAP UPDATES FREE OF CHARGE
         513 TRAFFIC SIGN RECOGNITION
         518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
         51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
         531 COMAND APS NTG5/NTG5.5
         581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
         628 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH PLUS (IHC+)
         642 DYNAMIC LED HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
         644 AMG 19" DOUBLE-SPOKE WHEELS WITH MIXED TIRES
         670 RESIDUAL ENGINE HEAT UTILIZATION (MRA)
         6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
         772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
         805 CHANGE OF MODEL YEAR, THE LAST FIGURE SHOWING THE NEW MODEL YEAR
         810 PREMIUM SOUND SYSTEM
         815 DVD SINGLE DRIVE
         840 DARK TINTED GLASS
         872 REAR SEAT BENCH HEATING LEFT UND RIGHT
         875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
         877 AMBIENCE ILLUMINATION
         915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
         927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
         950 AMG SPORTS PACKAGE
         969 COC PAPER EURO6 TECH. W/ REGISTRATION CERT. PART 2
         97V SPEED- + LOADINDEX 96Y XL+98Y XL
         A20 STARTER GENERATOR
         A21 SHIFT BY WIRE
         A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
         A66 FE CONVERTER 19 MM
         A68 TRANSMISSION HOUSING WITH DEEP OIL LINE CONNECTION
         A89 REDUCED-FRICTION
         A98 TRANSMISSION SOFTWARE RETROFIT
         B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
         B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
         B51 TIREFIT
         B54 MBCONNECT - REAL-TIME TRAFFIC DATA
         F218 SERIES PRODUCTION 218
         FC COUPE
         G966 TRANSMISSION CODE VERSION 66
         GA AUTOMATIC TRANSMISSION
         H21 TRIM PIECES - WOOD PIANO LACQUER BLACK
         HA REAR AXLE
         J52 ADDITIONAL CODE FOR DAMPING MAT
         J82 FULL-LOAD VENTILATION OM668
         J8A DSM STAR1 FBS4 REMOTE STARTABLE
         K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
         K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
         L LEFT-HAND STEERING
         M005 VEHICLES WITH 4-MATIC-/ALL WHEEL DRIVE
         M014 ENGINE INCREASED PERFORMANCE
         M019 SERVICE REPOSITIONED
         M020 BLUETEC
         M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
         M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
         N3A STEUERCODE W50 FUER PPS-INT. VERWENDUNG
         N5A STEUERCODE W50 FUER PPS-INT. VERWENDUNG
         P49 MIRRORS PACKAGE
         P55 NIGHT PACKAGE
         R01 SUMMER TIRES
         U01 REAR BELT STATUS INDICATION
         U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
         U26 FLOOR MATS - AMG
         U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
         U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
         VL FRONT AXLE HALF, LEFT
         VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
         Das Beste oder Nichts !!!

         Comment


         • Îți mulțumesc!

          Comment


          • O decodare va rog
           WDD2040021A811601
           Mulțumesc!

           Comment


           • General Data
            FIN WDD2040021A811601
            Model C 220 CDI
            Engine 651911 31 405410
            Transmission 711653 05 167236
            Order Number 0 2 553 45705
            Order Location NETHERLANDS
            Interior LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE (721A)
            Paint 1 OBSIDIAN BLACK (197U)
            Release Date 2012-11-09
            Delivery Date 2012-11-12


            Code Description
            064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
            197U OBSIDIAN BLACK
            1U2 SNOW GRID
            201B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - DUTCH
            230 PARKING GUIDANCE
            240 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
            255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
            260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
            265B AIRBAGLABLE - DUTCH/ENGLISH
            280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
            294 KNEE AIRBAG
            2U1 RADIATOR SHUTTER
            301B HEAD UNIT LANGUAGE - DUTCH
            331B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DUTCH
            345 RAIN SENSOR
            411 6-SPEED MANUAL TRANS.
            440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
            442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
            474 DIESEL PARTICULATE FILTER
            477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
            4U4 RADIATOR GRILLE WITH CENTER STAR
            509 NAVIBOX
            523 RADIO AUDIO 20
            553L NETHERLANDS
            580 AIR CONDITIONER
            584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
            58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
            5XXL EUROPE
            677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
            720A LEATHER COMBINATION
            721A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
            739 TRIM PIECES - ALUMINUM
            803 YOM 12/1
            909 ALTERNATOR MANAGEMENT
            922 POWER REDUCTION, ENGINES
            928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
            954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
            966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
            99N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
            B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
            B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
            F204 MODEL SERIES 204
            FW LIMOUSINE
            GM MANUAL TRANSMISSION
            HA REAR AXLE
            K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
            K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
            K22 SOFTWARE CONTROL F. LOW BEAMS WITHOUT NIGHT DESIGN
            L LEFT-HAND STEERING
            M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
            M651 R4-DIESEL ENGINE M651
            R01 SUMMER TIRES
            R58 19" LIGHT ALLOY WHEEL 10-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
            U01 REAR BELT STATUS INDICATION
            V22 SPEED- + LOADINDEX 91V
            VL FRONT AXLE HALF, LEFT
            VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
            Das Beste oder Nichts !!!

            Comment


            • Salutari, va rog o decodare vin WDD2120251A028865
             Multumesc

             Comment


             • General Data
              FIN WDD2120251A028865
              Model E 350 CDI
              Engine 642850 40 848844
              Transmission 722902 02 246995
              Order Number 0 9 553 10736
              Order Location NETHERLANDS
              Interior LEATHER - BROWN (264A)
              Paint 1 CALCITE WHITE - STANDARD FINISH (650U)
              Release Date 2009-05-11
              Delivery Date 2009-05-12


              Code Description
              030 ELECTR. REGULATED DIESEL FUEL PUMP
              108 CONTROL CODE MARKETING
              200A LEATHER
              201B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - DUTCH
              213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
              218 REAR-VIEW CAMERA
              224 REAR SINGLE SEATS
              22P TRACK PACKAGE
              230 PARKING GUIDANCE
              234 BLIND SPOT ASSISTANT
              236 ADAPTIVE REAR INTERIOR LIGHT
              249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
              255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
              264A LEATHER - BROWN
              265B AIRBAGLABLE - DUTCH/ENGLISH
              275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
              279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
              280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
              294 KNEE AIRBAG
              297 ELECTRIC ROLLER SUN BLINDS IN REAR DOOR LH AND RH
              301B HEAD UNIT LANGUAGE - DUTCH
              309 CUP HOLDER
              331B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DUTCH
              386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
              401 FRONT SEAT CLIMATE CONTROL
              427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
              428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
              474 DIESEL PARTICULATE FILTER
              476 AUTOMATIC LANE RECOGNITION
              477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
              512 COMAND APS WITH DVD CHANGER
              513 TRAFFIC SIGN RECOGNITION
              518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
              51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
              540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
              543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
              551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
              553L NETHERLANDS
              580 AIR CONDITIONER
              5XXL EUROPE
              600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
              608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
              619 CORNERING ILLUMINATION
              622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
              650U CALCITE WHITE - STANDARD FINISH
              677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
              690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
              736 TRIM PIECES - ASH TREE WOOD BLACK (2A70)
              772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
              786 AMG DOUBLE-SPOKE WHEELS 18" WITH MIXED TIRES
              800 CHANGE OF MODEL YEAR, THE LAST FIGURE SHOWING THE NEW MODEL YEAR
              810 PREMIUM SOUND SYSTEM
              817 SIREN BRACKET FOR INCREASED THEFT PROTECTION
              872 REAR SEAT BENCH HEATING LEFT UND RIGHT
              875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
              881 REMOTE TRUNK LOCKING
              882 INTERIOR SAFEGUARD
              889 KEYLESS - GO
              915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
              928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
              950 AMG SPORTS PACKAGE
              954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
              966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
              99N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
              A21 SHIFT BY WIRE
              A22 NEW CONVERTER GENERATION
              A24 JOINT FLANGE, 4-ARM 120
              A36 TORQUE CONVERTER HOUSING AGA
              A49 CONVERTER WITH 3 FRICTION DISKS
              A52 M - VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
              F212 MODEL SERIES 212
              FW LIMOUSINE
              G902 TRANSMISSION CODE VERSION 02
              GA AUTOMATIC TRANSMISSION
              HA REAR AXLE
              J1A NAG2 MIT DSM
              J52 ADDITIONAL CODE FOR DAMPING MAT
              K10 SOFTWARE CONTROL FOR STATIC CURVE ILLUMINATION
              K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
              K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
              K22 SOFTWARE CONTROL F. LOW BEAMS WITHOUT NIGHT DESIGN
              L LEFT-HAND STEERING
              M019 SERVICE REPOSITIONED
              M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
              M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
              P08 REAR COMFORT PACKAGE
              P17 KEYLESS-GO PACKAGE
              P35 LIGHT PACKAGE (FFO)
              P54 THEFT PROTECTION PACKAGE
              R01 SUMMER TIRES
              U01 REAR BELT STATUS INDICATION
              U26 FLOOR MATS - AMG
              U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
              U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
              V60 SPEED- + LOADINDEX 97Y XL
              VL FRONT AXLE HALF, LEFT
              VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
              Das Beste oder Nichts !!!

              Comment


              • Pentru WDD1690071J612274, mă poate ajuta un coleg cu o decodare?
               A180 2.0 CDI SAND DUNE BEIGE

               Comment


               • General Data
                FIN WDD1690071J612274
                Model A 180 CDI
                Engine 640940 30 479967
                Transmission 711640 00 273794
                Order Number 0 8 567 11438
                Order Location RUMANIA
                Interior FABRIC - BLACK/ANTHRACITE (401A)
                Paint 1 SAND DUNE BEIGE - METALLIC FINISH (791U)
                Release Date 2008-04-11
                Delivery Date 2008-04-15


                Code Description
                205B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
                250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
                280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
                283B AIRBAGLABLE - ENGLISH
                335B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - ENGLISH
                400A FABRIC
                401A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
                411 6-SPEED MANUAL TRANS.
                474 DIESEL PARTICULATE FILTER
                477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
                520 AUDIO 20 RADIO WITH USB INTERFACE NTG5
                543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
                551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
                567L RUMANIA
                570 FOLDING ARMREST, FRONT
                573 CHILD SEAT MOUNTING, ISOFIX IN REAR
                580 AIR CONDITIONER
                584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
                593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
                5XXL EUROPE
                673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
                723 TRUNK COVERING
                727 TRIM PIECES - WOOD MYRTLE
                791U SAND DUNE BEIGE - METALLIC FINISH
                808 AEJ 07/1
                873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
                882 INTERIOR SAFEGUARD
                955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
                983 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W/O REG. CERT. PART II
                F169 SERIES 169
                FW LIMOUSINE
                GM MANUAL TRANSMISSION
                HA REAR AXLE
                K14 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 20000 KM
                L LEFT-HAND STEERING
                M20 DISPLACEMENT 2.0 LITER
                M640 R4 DIESEL ENGINE OM640
                NB0 NEW VEHICLE DOCUMENTS: DAIMLER AG
                R01 SUMMER TIRES
                R29 LA WHEEL MULTI-SPOKE DESIGN 21" MIXED TYRES
                U01 REAR BELT STATUS INDICATION
                U37 FOGLAMP
                U46 ELIMINATION OF REAR END SPOILER
                V15 SPEED- + LOADINDEX 88T
                VL FRONT AXLE HALF, LEFT
                VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
                Das Beste oder Nichts !!!

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF