Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Care stie un service bun Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Care stie un service bun Mercedes

    Vreau si eu sa fac revizia la masina si sa schimb ulei, filtre... si nu vreau sa merg la reprezentanta pentru ca sunt nesimtiti din toate punctele de vedere. As prefera sa fie in buzau , insa merge si in bucuresti cu conditia sa faca treaba de calitate nu sa-si bata joc de masina.
    DIESEL FAN

  • #2
    Pai nu este in garantie?
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

    Comment


    • #3
      este in garantie insa nu suport sa merg la mercedes si sa fiu tratat de parca platesc cu nuci nu cu bani, pentru o nenorocita de diagnoza ma tinut 4 ore
      Oricum prefer sa merg cu ea in austria sa ii fac revizia decat sa le dau lor bani
      DIESEL FAN

      Comment


      • #4
        NImeni nu stie un service bun, macar cei care aveti masini mai noi presupun ca atunci cand faceti revizia nu o faceti doar in Bucuresti veniti cu impresii si despre reprezentantele din Romania: constanta, arad, suceava, pitesti..... Sa facem un top al calitatii in reprezentantele mercedes.
        O bila neagra au cei de la Autoklass Bucuresti pentru care respectul fata de client e nul ( cand am fost acolo era un timp care luase un mercedes pe care platise in jur de 120000 euro si mergand pe autostrada a fost nevoit sa franeze puternic motiv pentru care toate sistemele electronice au fost date peste cap si omul ramasese fara masina pentru ca cei de la service nu stiau ce sa ii faca. Iar inginerul de la service ii explica ca el este de vina pentru-ca a franat prea tare.)
        DIESEL FAN

        Comment


        • #5
          Cred ca va trebui sa mergi in Austria. Eu am renuntat sa mai merg la Autorom (Tiriac) si am mers la Autoklass. Dar si aici am ramas dezamagit. Dupa ce ca masina a stat la ei 10 zile, dupa ce am scos-o am gasit alte 5 probleme la masina datorate slabei pregatiri ale angajatilor. Bineinteles ca au primit a doua oara masina in service pentru remediere.

          Comment


          • #6
            Eu mergeam pana acum la Autorom. Ultima data, insa, cand pornea foarte greu la rece mi-au spus ca trebuie sa-i schimb injectoarele si, probabil, si pompa de inalta. Deviz (estimativ) intre 6000 si 9000 de lei (NOI).
            Am fost la Express-Diesel (pe Alexandriei) si mi-au gasit doar niste garnituri duse (la pompa si la conductele de motorina). Le-au schimbat (1300 cu manopera, verificari, testat injectoare si pompa pe banc etc) si acuma merge perfect. Sa vedem pentru cat timp.
            Va las pe voi sa trageti concluziile.

            Comment


            • #7
              la parcu plumbuita este un nene nea costel.este super mecanic.0722218350

              Comment


              • #8
                Va salut domnilor! In ceea ce priveste service-urile in Pitesti la capitolul MB sunt prastie, imi amintesc cum se sunau unii pe altii ca nu stiau cum sa puna catepele de bara de directie in conditiile in care cumparasem tot Kit-ul de directie numai sa ramana Mercedes dupa ce pun ei mana, in ceea ce priveste service-ul MB (nu dau nume) lucrau bine si cu promptitudine, acum nu mai stiu dar am observat ca s-au extins, o sa intreb cateva cunostinte care merg cu regularitate acolo si o sa va dau detalii la obiect.
                Cu respect!

                Comment


                • #9
                  neavand inca masina am ramas doar fan mercedes si voi fi si pe viitor, am avut ocazia sa fiu la mercedes in cluj napoca si sa imi fac practica acolo in studentie, si din perspectiva unui angajat sa stiti ca cei de acolo stiu ce fac si de obicei fac cum trebuie fiind platiti f. bine, am fost si ca si client inainte sa fac practica acolo si s-au purtat frumos si calitatea executiei a fost buna, cel putin prietenul cu care am fost a fost multumit.
                  Negru`s everywhere

                  Comment


                  • #10
                    Despre service-urile din reteaua BOSCH, care teoretic ar trebui sa fie cele mai in masura sa intervina la probleme / ajustari de injectie (Ke-Jetronic) ce parere aveti ?
                    Se ridica la nivelul asteptarilor ? Ati fost careva in vizita la ei ?


                    Reţeaua Bosch Car Service

                    Comment


                    • #11
                      Eu am fost o singura data la un Bosch Diesel service (cel de pe Rahovei, din Bucuresti) si am fost foarte multumit.

                      Comment


                      • #12
                        [QUOTE]
                        Originally posted by Orvo View Post
                        Despre service-urile din reteaua BOSCH, care teoretic ar trebui sa fie cele mai in masura sa intervina la probleme / ajustari de injectie (Ke-Jetronic) ce parere aveti ?
                        Se ridica la nivelul asteptarilor ? Ati fost careva in vizita la ei ?
                        Am fost la cel de pe Blvd. Marasesti ( motoare benzina). Nu am fost multumit nici de comportament, nici de reparatie. Nu ma mai duc.
                        Partea buna e ca poti sa stai langa masina si sa ai contact cu mecanicul ce lucreaza la ea ( neoficial, binenteles).
                        Mercedes CL 200 Kompressor
                        Mercedes C 180 Kompressor

                        Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

                        Comment


                        • #13
                          eu nu stiu ce sa mai zic.....
                          in ultimele sapt am umblat pe la tot ce inseamna service mb si toti dau din umeri...pt ca am o problema cu alimentarea... cred.... se aprinde edc si se opreste.
                          ma poate ajuta cineva.....spuneti-mi si mie un service competent la noi in tara....?

                          Comment


                          • #14
                            Asta-i tare, am sunat la Bosch Service Timisoara si mi-au spus ca pot face o programare, dar ei nu-mi recomanda totusi sa merg la ei pentru ca n-au specialist pe injectii Bosch si reglajul la injectie nu se face "asa ... dupa ureche".
                            Intzelegeti ? Eu credeam ca se face dupa ureche si de aia am vrut sa merg la Bosch

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Orvo View Post
                              Asta-i tare, am sunat la Bosch Service Timisoara si mi-au spus ca pot face o programare, dar ei nu-mi recomanda totusi sa merg la ei pentru ca n-au specialist pe injectii Bosch si reglajul la injectie nu se face "asa ... dupa ureche".
                              Intzelegeti ? Eu credeam ca se face dupa ureche si de aia am vrut sa merg la Bosch
                              Ideea este ca cei de la Bosch au doua concepte: Bosch Car Service, care este un service specializat pe mecanica generala (frane, transmisii, electrica, etc si care, teoretic, reara si sisteme de injectie diesel, dar mai simplute) si Bosch Diesel Service, care este specializat numai pe sisteme de injectie (Bosch, dar pot, uneori, sa faca si Delphi sau altele). De aici si chestia cu specialistul. detalii gasesti pe site-ul lor.
                              O alta problema ar fi ca aceste service-uri opereaza in sistem de franciza si, uneori, probabil ca mai fac si ce-i taie capul.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF