Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Este W202 220 CDI T-modell EURO 3?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Este W202 220 CDI T-modell EURO 3?

    Domnilor dupa ce am sapata pe internet ceva timp am zis sa intreb si la noi in curte sa vedem ce date detineti.
    In lista de la RAR cu masini Euro 3 apar la sectiunea Mercedes Benz codurile de motor 611960 si 611962. Acestea fiind atat 200 cdi cat si 220 cdi dat cu 2148 cmc.
    Prima intrebare: OM611960 respectiv 962 s-a produs si cu 2148 si cu 2151 cmc sau de unde diferenta asta de 3 cmc?
    A doua intrebare stie cineva sigur daca pe W202-ul T-modell din 99 fie 200 fie 220 cdi-ul sunt euro 3 la noi?

    Netul zice si una si alta. Am gasit w202 din luna a sasea 2000 cu euro 2 si din luna a 11-a 2000 cu euro 3. In acelasi timp sunt si masini din 99 cu euro 3.

    Ideea ar fi ca la un euro 3 din 99 cu motor cdi timbrul ar fi in jur de 1200 euro si mi se pare atractiv fata de varianta C180 cu GPL unde oricum as da aproape 800.
    Orice pareri sunt binevenite si daca s-a mai discutat si eu nu am gasit cer scuze.
    Multumesc!
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

  • #2
    Eu stiu ca euro2,3/4 de la nemti nu e intotdeauna cu cel de la noi.
    Alta idee stiu ca taxa se calculeaza in functie si de ce da Rarul, adica grame Co2(nu stiu exact formula).
    Si cea mai importanta(care o vad eu)- dai 800 la benzinara, dar pe urma dai in fiecare an la impozit mai putin cu 150e fata de diesel(eu am 2.2- 8/900ron/an impozit).

    Comment


    • #3
      Eu stiu ca gramele de CO de la noxe le calculeaza astia dupa cum este dat din fabrica, afisat si pe cartea masinii la unele , decat daca depasesti valoarea respective este posibil sa ai cheltuieli suplimentare. Cel mai sigur fa rost de o copie a cartii masinii respective, si mergi la Rar si daca ai vreo cunostiinta acolo te poate ajuta. Eu am mers sa intreb pentru masina unui amic, Suzuki vitara din 2004 , 1600 cm benzina, la Rar mi-au zis ca este euro 3, in loc de euro 4, sa faca infarct amicul meu ca este taxa 2500 de euro.

      Comment


      • #4
        Si eu la Rar am descoperit ca nu am Dpf dar a iesit tot E4. M-am intristat atunci stiind ca o sa platesc in plus 3-400E dar m-am bucurat pe urma citind pe forum care sunt problemele cu Dpful.

        Comment


        • #5
          Multumesc de pareri.
          Ideea cu o copie dupa carte e cea mai simpla, numai ca inca nu am fixat o anume masina. Ori de cate ori am fost sa cumpar pentru mine (si mai mult pentru altii) am ajuns in Germania si apoi am inceput cautarea dupa codul postal ca sa fie in zona unde stateam la un prieten.
          E mai bine asa pentru ca de multe ori poti gasi tot felul de "super oferte" alocand o zi doua in plus.
          E adevarata si diferenta la impozit, si daca stau sa ma gandesc, diferenta de aproximativ 400 de euro intre taxa la benzinar fata de diesel ar putea fi o baza de pornire pentru instalatia GPL. Fara nici nu ma gandesc.
          Oricum ar fi interesant sa aflam raspunsul la povestea cu 2148 cmc sau 2151 cmc. Eu cred ca cele din 99, 2000 sunt cele cu 2151 dar astept colegii cu cdi-uri sa ma lamureasca cum e povestea.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #6
            Aprofundeaza pe wikipedia.

            Am vazut ca OM604 este si cu 2155.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF