Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E200 Kompressor

    buna ziua tuturor.
    Nu sunt chiar nou pe forum, doar putin inactiv. In mare am citit despre e200, dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza.
    In prezent detin un w124, dar ma intereseaza un model mai nou adica un w210 e200 kompresor 137KW.
    In primul rand as dori sa aflu ce euro are, din cate stiu este euro2 dar nu sunt sigur.
    Daca are cineva de pe forum un MB asemanator as dori sa aflu niste opinii despre acest motor cum ar fii- consum real, fiabilitate ce probleme a avut cu acest model , (daca a avut ) si nu in ultimul rand cat este de complicat motorul(adica are multa electronica?, ma cam sperie electronica multa la motoare) Va multumesc anticipat.
    Cu respect Arthur

  • #2
    Buna Arthur,
    Am un MB E 200 kompressor model 2005 ( W211) si sint foarte multumit de el.
    Tu vrei un w210 din cite am citit asa ca nu te prea pot ajuta.Daca insa te razgindesti in ceea ce priveste w210 si o sa cumperi w211 o sa incerc sa-ti dau mai multe detalii.
    Ma bucur insa ca mai este un benzinar printr-e noi.
    Stima Calin

    Comment


    • #3
      din pacate nu imi permit finantele sa ma gandesc la w211
      Apropo ce motorizare ai? cati KW? Si cum este consumul real , nu dat de fabrica.

      Comment


      • #4
        Are 163HP, 1796 cc,model E 200 kompressor.
        In oras consuma 10-11,5 si la drum intins cu masina plina in jur de 8.
        Sint foarte multumit de alegerea facuta.
        Eu o am de 3 ani si nu am avut probleme cu ea.
        Multa bafta si vezi poate faci rost de bani si cumperi W211.Merita.

        Comment


        • #5
          Salut sunt fericitul posesor al unui E200 W210 Kompressor Avangarde an fab 2001, sincer sa iti spun l-am cumparat acum 3 luni de la cineva care la cumparat de la reprezentanta Brasov Mercedes asa deci aceasta masina are 207 000 km reali facuti in tara la noi, aproximativ 30 000 km pe an, yo zic ca e ceva normal pt un om cu afaceri in tara si ceva drumuri in afara. Drept sa iti spun in legatura cu consumul sunt mai multe raspunsuri dupa cum urmeaza: daca esti din Bucuresti pt ca din Bucuresti sunt si yo consuma 13-15L la un mers normal yo am cutie tiptronic si daca nu ma dau la ea asta e consumul iar daca vrei sa vezi ce poate si ai un condus mai sportiv normal trebuie sa hranesti cei 186 de cai, afara chiar imi place consumul in drum spre mare la o viteza de 140-150 km ia 9L. Aveam si climatronicul pornit, l-am testat si la o viteza de 100 km si chiar am putut sa am un consum de 7,5. precizez ca resetam de fiecare data consumul din bord si observam acest lucrul cu pilotul automat pe autostrada Soarelui in drum spre mare si la intoarcere. Mie personal imi place mult masina si motorul in plus de la un normal de 136 cai la un 186 cai mai e o diferenta de 50 de cai sincer merita. Pt. motoarele pe motorina de exemplu cand am fost la mare a fost si un prieten cu un W211 E 220 diesel iar diferenta de bani la peco intre mine si el a fost de a fost de 15 lei adica mai nimic, deci sincer mare diferenta la carburant acum nu mai e asa de mare.Diesel in opinia mea personala nu e mare afacere mai rentabil iesi cu un benzinar avand in vedere costuri carburant si intretinere.Asa ca sfatul meu kompressor e foarte ok plus avantajul de al tuna si ai aduce multi alti cai in plus.
          Last edited by no problem; 12-01-2010, 18:16 PM.
          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

          Comment


          • #6
            Si apropo masina are euro 3
            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

            Comment


            • #7
              Din ce an au euro 3 motoarele de pe E200 (benzina)?

              Comment


              • #8
                Salutare,
                Am si eu un E200 Kompressor T, 2000 cmc, 163 cp. Are 112000 km si l-am luat anul trecut din Germania la 87500 km. Merge impecabil, este foarte fiabil( a tinut cu casa) si in afara de consumabile nu am bagat nici un leut. Consumul cu cutie manuala este efectiv in functie de stiulul de mers si cu aglomeratie. Dar in general intre 11 - 14 in oras si afara pana in 9. Nu cred ca motorul are foarte multa electronica si probabil datorita faptului ca nu am avut evenimente nici nu stiu exact. Este Euro 3.
                Apropo, pentru cei interesati, am gasit un ML si as vrea sa-l vand.

                Stima maxima!

                Comment


                • #9
                  Posteaza anuntul la vanzari , cu poze , descrierea masinii , pret si date de contact despre Ml pe care l-ai 'gasit' . Poate imi spui si mie unde l-ai 'gasit' sa ma duc si eu prin zona poate cine stie mai gasesc si eu unu chiar ne poti da locatia si pontul la toti daca se gasesc Ml -uri asa pe strazi ...... vrem si noi .
                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                  Comment


                  • #10
                    Din ce an au euro 3 motoarele de pe E200 (benzina)?
                    2000 a fost un an comun pentru masinile cu euro 2 si masinile cu euro 3 , mare atentie la anul de fabricatie si prima inmatriculare , mai sunt masini care au fost fabricate la sfarsitul anului 1999 si au fost trecute in acte an de fabricatie 2000 , posibil sa aiba euro 2 sau euro 3 .
                    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                    Comment


                    • #11
                      Pe mobile.de am gasit si unele modele w 210 cu motorizare euro 4. Erau dupa 2000, si din cate stiu eo MB si BMW au fost printre primii constructori care au adoptat aceste norme.

                      Comment


                      • #12
                        Sa nu uitam faptul ca multi si-au luat teapa cu acel D4 care pentru Germania inseamna euro 4 dar pentru restul tarilor acel D4 , inseamna euro 3 , au fost cazuri cand masinile cumparate din Germania cu D4 aveau euro 2 , cel mai bine inainte ca cineva sa cumpere o masina din Germania cu acel D4 (euro 4) sa se intereseze la R.A.R. , pentru ca in momentul inmatricularii la noi si mai ales la plata acelei taxe de prima inmatriculare , masina sa fie euro 3 sau chiar euro 2 , au fost cazuri si am doi prieteni care au patit asa ceva , unu cu un Golf 4 motor de 1.4 16v an de fab 2000 in germania era D4 si aici la plata primei inmatriculari a platit taxa pentru euro2 , s-a certat mult cu ei pentru ca nici macar nu i-a pus masina ca ar avea euro3 , a vrut sa ii de-a in judecata dar i-am zis sa se linisteasca si sa fie calm pentru ca va pierde timp prin tribunale si bani , calalalt a cumparat un BMW 320 si la fel avea D4 si aici a platit taxa pentru euro3 , deci mare atentie la D4 si euro4 , 3 , sau 2 .
                        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                        Comment


                        • #13
                          Scuze, am postat gresit. Am gasit un Ml de vanzare si de aceea sunt dispus sa-mi vand E-ul. Mai pun o diferenta si trec la alt nivel. Cred ca acum nu mai las loc de interpretare.

                          Comment


                          • #14
                            Apropo. Legat de intretinere stii cumva distributia la E200 Kompresor e tot pe lant?
                            Last edited by dorin_1966; 10-17-2010, 00:37 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by dorin_1966 View Post
                              Apropo. Legat de intretinere stii cumva distributia la E200 Kompresor e tot pe lant?
                              Un simplu da este deajuns, insa politica forumului nu imi da voie sa scriu decat doua litere.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF