Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Coupeuri si roadstere > Mercedes Benz CLK Klasse > Probleme tehnice - CLK Klasse

Command NTG2 nu porneste

Probleme tehnice - CLK Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2018, 14:45 PM   #1
anghelcatalin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Bucuresti
Motorizare : 2700
Posts: 20
:
[Junior Member]
Default Command NTG2 nu porneste

Salut baieti,

Dupa cum spune si titlul, am o problema aparuta dintr-o data cu command-ul. Am pornit astazi masina iar command-ul nu mai porneste deloc. M-am uitat si la sigurante( nu sunt arse ) . Ceva idei ?

multumesc
anghelcatalin is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 19:52 PM   #2
RevengerW203
Senior Member
 
RevengerW203's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: slatina
Motorizare : 320CDI
Posts: 153
:
[Senior Member]
Default

Salut, depinde cum nu porneste...ce arata. In urmatorul video iti poti face o idee de unde s-ar trage defectiunea. Recomand sa urmaresti de mai multe ori ca sa intelegi bine ce se petrece.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=OwJjxDcQCas&t=151s

Uneori, ajuta daca tragi siguranta cateva secunde. Totusi, daca unitatea Comand nu face absolut nimic la apasarea butonului, e clar ca e defecta. Dupa indelungi sapaturi pe internet, de vina ar fi "flash memory chip" de pe placa de baza, care cedeaza. Pentru aceasca problema singurii care stiu ca repara asa ceva sunt: http://www.electricautocustom.ro/hom...rcedes-ml.html

Sper sa te ajute informatiile.
__________________
Hitler lebt durch Mercedes-Benz
RevengerW203 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2018, 14:23 PM   #3
anghelcatalin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Bucuresti
Motorizare : 2700
Posts: 20
:
[Junior Member]
Default

Salut,

Multumesc de sfaturi, problema este ca nu porneste deloc, nu se alimenteaza. nici macar becurile de la butoane nu sunt aprinse. Adica e mort ).
anghelcatalin is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2018, 17:05 PM   #4
RevengerW203
Senior Member
 
RevengerW203's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: slatina
Motorizare : 320CDI
Posts: 153
:
[Senior Member]
Default

Da. Inseamna ca unitatea Comand e stricata. Mie de exemplu, unitatea imi si tragea curent din baterie.
__________________
Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Last edited by Florin_WES; 03-14-2018 at 20:40 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior.
RevengerW203 is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
command, ntg2, porneste


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 06:02 AM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF