![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Salut.
As dori sa achizitionez .. nu acuma .. peste ceva timp un clk 200 kompresor, din cate am vazut pe mobile.de are motoru de 1.8 si 163 cai si sunt Euro 4 as fi curios daca si la noi le catalogheaza ca Euro 4.. as dori modelul 2003/2004/2005 banuiesc ca este w209,as vrea sa stiu cat de fiabil e motorul ..ce probleme ar putea aparea .. consumul real .. cam atat pt moment .. dar mai am nelamuriri o sa revin .multumesc anticipat Last edited by verona; 01-27-2010 at 23:53 PM. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,ceva gen turbo doar ca turbina este actionata de gazele din evacuare pe cand compresorul este actionat de o curea de la vibrochen, ceva gen actionarea compresorului de clima .
Compresorul functioneaza de jos din ture pe cand la turbo , apare fenomenul numit "turbo lag" un moment de asteptare pana la incarcarea turbinei .
| Mercedes Benz | Last edited by popeye_pmm; 02-02-2010 at 00:54 AM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunt putini membrii pe forum cu CLK, majoritatea au W208, cu W209 nu am observat inca pe nimeni.
Te pot indruma insa catre o pagina realizata de unul din respectabilii useri de pe forumul benzworld.org, legata de cumpararea unui CLK model W208 second hand si aspectele de urmarit la aceasta generatie: http://www.marcusfitzhugh.com/CLK/DIY/usedCLK.html. Mai departe te poti interesa in ce masura aceste aspecte au fost rezolvate si ce alte 'probleme' noi au fost introduse. Succes!
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 200, clk, komp |