Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caut mecanic pentru reparatie motor s 400 hibrid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Caut mecanic pentru reparatie motor s 400 hibrid

    Salut, am o problema la motor pe un s400 hibrid motor 3,5 benzina an 2010. Se aude o bataie!!!! Gasesc un mecanic bazat pentru a verifica si schimba tacheti, pistoane sau ce e defect???

  • #2
    Un mecanic "BAZAT" care sa iti verifice tacheti,pistoane sau eventual tot ce inseamna motor si transmisie gasesti cam peste tot.Un mecanic BUN cu Star care sa iti identifice exact problema gasesti mai greu.De regula sunt cam toti ocupati.Ar mai fi varianta sa gasesti un dealer ce nu are prea multe nominalizari "la Oscar" cu angajati cat de cat competenti si dupa ce platesti pretul aferent vei decide singur unde si cu cine vrei sa repari hibridul.Mult succes

    Comment


    • #3
      Sau ai putea pur si simplu un coleg de forum ca recomandari de oameni cumsecade si profesionisti gasesti.Uitate prin topicuri si vezi care tie mai aproape si fai o vizita.O diagnoza buna te poate ajuta inainte sa incepi cu ideea ca tre sa desfacii motorul.Poate fi si un intizator care sa iti produca bataia ca am fost si eu patit cu treaba asta.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #4
        Am mers la reprezentanta si erau depasiti! A venit o comisie din Germania si mi-a spus ca trb schimbat motorul! Deci ce sa mai caut pe la dealer?

        Comment


        • #5
          De ce nu trimiti un email pe afara , Austria , Germania , la cat costa unul nou ...
          Ps : cati km are masina ? Luata Sh sau noua ? Garantie , kulanza ?

          Comment


          • #6
            Originally posted by antonacci View Post
            Am mers la reprezentanta si erau depasiti! A venit o comisie din Germania si mi-a spus ca trb schimbat motorul! Deci ce sa mai caut pe la dealer?
            Daca au batut pistoanele si au zgariat cilindri, nu prea mai exista alta varianta. La modelul tau, ca si la majoritatea modelelor actuale, nu exista camasi fizice in pistoane. Acestea sunt virtuale, sunt realizate chimic ( cred!) in cadrul materialului blocului.
            Mai mult decat atat, cilindrii sunt atat de apropiati, incat majoritatea strungarilor te vor refuza mai ales ca MB nu da cote de 'reparatie'.

            Eu zic sa iei in serios sfatul echipei.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #7
              Masina functioneaza si zgomotul e insesizabil adica bataia! Doar eu si un mecanic isi da seama de diferenta ( cum mergea motorul inainte si acum, ma refer la bataie! )

              Comment


              • #8
                Daca e numai atit ce spui tu......, maresti presiunea de ulei si ai scapat.
                Ma rog pentru cine cunoaste anumite trucuri.

                Apropo cam citi km are masina? Intre timp ai rezolvat problema pina la urma?

                Originally posted by antonacci View Post
                Masina functioneaza si zgomotul e insesizabil adica bataia! Doar eu si un mecanic isi da seama de diferenta ( cum mergea motorul inainte si acum, ma refer la bataie! )

                Comment


                • #9
                  Ca si mai devreme, te rog sa postezi solutia intreaga, daca stii exact despre ce este vorba.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Am și eu nevoie de ajutor am cumpãrat de curând un s 400 hibrid cu 50000 km la bord din 2010 și dupã ce am mers puțin cu el am oprit în parcare și când am vrut sa îl pornesc nimic se aprinde bordul contactul,faruri merg toate dar nu învârte nu da la automata deloc.nu apare nici o eroare în bord. chear și cei din service dau din umerii.

                    Comment


                    • #11
                      Pai sa o luam logic.Volanul il deblocheaza?Poae sa fie modulul de la cheie sau chiar electromotorul...O diagnoza cu Star te poate scuti de multe batai de cap.
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment


                      • #12
                        S-urile nu au blocator de volan, iar Hybrid-urile nu au nici macar electromotor, astfel, doar un atelier specializat sau o reprezentanta poate gasii care este problema de nu se incarca bateria sistemului de inalta tensiune ( chiar este inalta si f periculoasa, mai ales pt cei fara experienta in zona..).
                        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                        www.mbretrofit.ro

                        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                        Comment


                        • #13
                          Da bãiatul de la service-ul rapid de la Mercedes a pus testãrul pe ea la fata locului și arata ca bateria hibrid e goala în timp ce în sistemul mașini arata ce este undeva la 51%încãrcatã. Dupa investigații am aflat ca masina a mai fost în service pentru aceiași problemã de doua ori.mie teama ca nu o sa pot gãsi unde e problema .deja este de 3 zile acolo și nu îi dau de cap.

                          Comment


                          • #14
                            Nu cred ca e nevoie sa o aduci la Buc, cu siguranta tehnicianul va primii indicatii de la departamentul specializat.
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • #15
                              Da mai ales ca problema este pe partea de hibrid.si acolo nu are voie sa lucreze doar tehnicieni specializați În rest nu au gasit probleme decât la ventilator nu se mai oprea. Bãieții se pricep dar nu au voie sa umble.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF