Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz C Klasse > Probleme tehnice - C Klasse

C200 w203 automat posedat de diavoli :) - peste 8 erori

Probleme tehnice - C Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2018, 20:44 PM   #1
AnaNic
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Bucuresti
Motorizare : ?
Posts: 55
:
[Member]
Thumbs up C200 w203 automat posedat de diavoli :) - peste 8 erori

Buna seara,

Am si eu un C200, de vreo 10 ani la mine, e din 2001, are 150 de mii, dintre care 70 la mine, fara accident, fara probleme.
Acum 2 saptamani, plecand de acasa, am dat drumul la radio... care a inceput sa se inchida/deschida singur, era total inchis - adica fara lumina - dar el canta, si tot asa. Ziceai ca e razna. Desi incercam sa inchid radioul, el tot se pornea. Pana la urma am reusit il inchid. Dupa vreo 2-3 km, mi-au aparut pe bord, NO ESP VISIT WORKSHOP, NO BRAKES VISIT WORKSHOP, si s-a aprins lumina de la coolant si s-a auzit ceva ciudat la motor, ceva fff incet, nu pot descrie, dar nu ceva oribil. Am orpit motorul si masina nu a vrut sa mai plece. Dupa vreo cateva minute a plecat, erorile au disparut, a ramas doar semanal de la COOLANT.
Am ajuns la mecanic dupa vreo 3 zile, a scanat-o, nimic.
Ne-am uitat la coolant etc, totul perfect.
Am fost pe la mecanic marti si i-am zis sa ne uitam la radio ca vreau sa plec din oras si mi-ar placea sa ascut si muzica. Am scanat-o pe partea de audio, nimic.Am zis ca poate s-a stricat si el ca e vechi si oi vedea la intoarcere.

Joi, a plouat de a rupt. Am plecat cu ea, si am zis sa dau drumul la radio ca nu o fi foc. A inceput sa faca ca toate alea - sa cante cand era inchis, sa se inchida/aprinda singur. Am oprit motorul, am oprit si casul. Dupa care am stat de vorba cu cineva in masina vreo 10. minute, pe loc, cu AC-ul pornit.
Am plecat si nici la 2 minute mi-a dat pe bord vreo 7-8 erori (sau orori ) , radioul ca posedat etc. Printre ele bord rosu, no coolant, opreste si du-te la serivice. Opresc pe dreapta, ploaie si trafic. Nu mai pleca. Dupa vreo 10 minute, pleaca. Ajung undeva, o las vreo ora timp in care imi fac cumparaturi si dupa plec iar. O ia razna imediat. Se aprinde iar tot bordul, coolantul rosu, se aude iar ceva ciudat si iar raman in mijlocul unei intersectii. Pentru ca daca ajugea 'teoretic' apa la 120, opream. Dupa inca 10 minute am reusit sa o pornesc si sa o tarasc pana la primul peco, de unde am plecat tractata dupa 2 ore. Orice i-am facut, i-am dat curent, am scos borna de la baterie etc. nu a mai plecat.

Am uitat sa zic ca la un moment dat vitezometrul sarea sigur de la 20-30 la 60 si inapoi Deci daca citit/vazut cineva Christine de Stephen King asa ma simteam eu.
Acum e la mecanic, a scant-o si au iesit cam ce va atasez... a zis ca o sa studieze. Cica a pornit-o, dar nu mi-a dat inca detalii.
Dada , stiu de ce nu imi iau alta
Pai o stiu pe asta, merge impecabil cand nu e posedata de draci ma simt super in ea, iar pe partea de estetica/mecanica nu are nimic. Sta in garaj din noiembrie pana in martie, e ingrijita si iubita.
Intrebarea mea este - a mai patit cineva asa ceva, si daca da, cam ce era?

Am mai patit odata sa imi dea errori de ESP, BRAKES si inca una si era un senzor de pe langa pedala de frana sau ceva asemanator de m-a costat 50 de lei. Si stiu ca si casul a facut caneca niste figuri, dar nu mai stiu cum l-am reparat
Eu cred ca are legatura cu casetofonul, adica si ca acesta e un simptom.
Cineva vreo idee? experiente asemanatoare?

Last edited by AnaNic; 07-02-2018 at 20:52 PM.
AnaNic is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 20:46 PM   #2
AnaNic
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Bucuresti
Motorizare : ?
Posts: 55
:
[Member]
Default

Si ultimele 2 poze
AnaNic is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2018, 09:57 AM   #3
CitiZen
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Focsani
Motorizare : 1.8 Kompressor
Age: 35
Posts: 5
:
[Junior Member]
Default

Salut! E posibil sa fie de la alternator,eu am patit ceva asemanator la o alta marca.
CitiZen is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2018, 10:11 AM   #4
b97dmt
Senior Member
 
b97dmt's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Bucuresti
Motorizare : w 204 200 cdi/ w 212 250 cdi 4matic
Age: 39
Posts: 2,696
:
[Senior Member]
Default

Pe partea electrica ai ceva , un scurt pe undeva . Pe la sam-uri verifica sa nu ai apa , cel din fata.
O scanare cu un STAR o sa te scuteasca de cautat aiurea.

Last edited by b97dmt; 07-04-2018 at 10:13 AM.
b97dmt is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 09:53 AM   #5
grizzlee
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Cluj/Timisoara/Resita
Motorizare : 220 CDI
Age: 37
Posts: 503
:
[Senior Member]
Default

Problema electrica. Vezi sa nu ai apa la tabloul de sigurante.
grizzlee is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
automat, c200, diavoli, posedat, w203


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 01:23 AM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF