Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz A Klasse > Discutii despre model - A Klasse

Apare litera "F" in bord

Discutii despre model - A Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2013, 10:49 AM   #21
StefanelT
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Suceava
Motorizare : 1700
Age: 37
Posts: 9
:
[Junior Member]
Default

Quote:
Originally Posted by attosoft View Post
De vreo 2 zile, mi s-a ars senzorul ABS/ESP, si a inceput in bord sa-mi apara F. Cand repornesc, imi apare D, normal. De exemplu, la cate drumuri am facut ieri, F mi-a aparut de 3 ori, iar azi - doar odata. Am un A140, automat, iar cei de la Mercedes mi-au spus ca trebuie sa-i faca diagnoaza, la cutie.. Este de la ABS? Sau n-are legatura cu ABS-ul. Ca aia mi-au zis ca n-are..
Incearca o diagnoza la cutie si noteaza un cod de eroare, poate te pot ajuta...
StefanelT is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2013, 21:27 PM   #22
Andr3y
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bucuresti
Motorizare : 220 cdi
Posts: 1
:
[Junior Member]
Default

salutare baieti...am si eu o problema, am un a 140 cu tiptronic,si apare F in bord si nu merge deloc masina .... pleaca putin dupa loc si dupa 100 de m incepe sa mearga in gol ... levierul schimbatorului merge in gol .
Andr3y is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2013, 22:59 PM   #23
Zeus
Super Moderator
 
Zeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Motorizare : E280 4matic
Age: 40
Posts: 4,476
:
[Super Moderator]
Default

Quote:
Originally Posted by Andr3y View Post
salutare baieti...am si eu o problema, am un a 140 cu tiptronic,si apare F in bord si nu merge deloc masina .... pleaca putin dupa loc si dupa 100 de m incepe sa mearga in gol ... levierul schimbatorului merge in gol .
Regulamentul l-ai citit? Dar topicul ăsta?
Zeus is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2014, 15:58 PM   #24
BUBUU
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Motorizare : 1.6
Posts: 35
:
[Member]
Default

Salutare, a schimbat cineva uleiul si filtru in Constanta? Din ce am vazut pana acum doar sa complectat,la cutie automata ma refer.
BUBUU is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2014, 13:32 PM   #25
BUBUU
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Motorizare : 1.6
Posts: 35
:
[Member]
Default

Salut,am si eu aceiasi problema cu selectorul,am fost la reprezentanta si costa 2500 lei as vrea sa ii pun unul la mana a doua,as vrea sa stiu daca se potriveste de la una din 2002 a mea fiind 2001 sau daca gasesc din 2000 conteaza motorizarea sigur,dar anul?
BUBUU is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2014, 13:37 PM   #26
BUBUU
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Motorizare : 1.6
Posts: 35
:
[Member]
Default

Salutare,cer scuze cred ca am mai scris despre asta,dar caut selector pentru a 160 din 2001 daca poate cineva sa ma ajute,am fost la reprezentanta test la cutie costa 160 lei informativ pentru cei ce au nevoie.
BUBUU is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2014, 11:15 AM   #27
Cucinschi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Bucuresti
Motorizare : `diesel
Age: 34
Posts: 2
:
[Junior Member]
Default

Am un A 170 automat din 2000. Problema e ca imi apare litera F si nu mai schimba deloc, merge doar treapta 1. Dupa de se incalzeste, o opresc si ii pun contactul iar si merge dar nu foarte mult, si apare iar F si abia mai pleaca. Repet operatiunea si la fel. I-am schimbat uleiul din cutie cu filtru. Acum o sa ii schimb si bujiile ca imi apare eroare. Am fost la un mecanic dar m-a trimis la Mercedes si e 800 de Ron un test ... Imi puteti recomanda pe cineva care v-a ajutat cu aceasta problema. Multumesc.
Cucinschi is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2014, 13:07 PM   #28
adip1962
Senior Member
 
adip1962's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Bucharest
Motorizare : benzina 1,4 l / cutie automata
Posts: 715
:
[Senior Member]
Default

Offf. De ce nu aveti rabdare sa cautati...
Despre litera "F" gasesti o gramada de referinte. Oricum, cand iti apare nu mergi decat cu viteza a 2-a. Nu prima.
Cu testarea cauta-l pe Mastermario. Eu la el ma duc.
Bafta
__________________
Chiar imi place masinuta asta!
adip1962 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 21:53 PM   #29
AdrianE
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: BUCURESTI
Motorizare : BENZINA
Posts: 9
:
[Junior Member]
Default

Quote:
Originally Posted by StefanelT View Post
F in bord are treaba numai cu cutia automata. Nu prea aveau ce sa resofteze. La mine problema a fost din schimbator. Acolo are un calculator care pica frecvent. Mie mi-au inlocuit schimbatorul si de atunci nu am mai avut probleme. Am vazut pe forum ca ajunge la 1000 Euro. Eu scapat cu 150 euro. Sa dea Dumnezeu sa nu ai probleme de astea. Daca ai un cod de eroare te rog sa-l scrii sa vedem ce reprezinta.
Cum de ai scapat asa ieftin? Mai ai plasticele de acolo?
AdrianE is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2015, 22:50 PM   #30
katalin1990
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: bucuresti
Motorizare : 1700
Age: 26
Posts: 38
:
[Member]
Default Salut

Quote:
Originally Posted by StefanelT View Post
Ai problema cu selectorul de la cutia de viteze. Am avut si eu exact aceeasi problema si am rezolvat-o, mult mai ieftin decat au spus baietii pe forum...
Mult succes

Daca vrei pot sa-ti recomand pe cineva care poate sa te ajute
Salutare ! Am aceasi problemA? Ma poti ajuta t rog
katalin1990 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2016, 18:16 PM   #31
bmf1979
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Galati
Motorizare : 1.6
Posts: 10
:
[Junior Member]
Default

Salut,am un A classe din 99, 1,6 cu cutia manuala dar fara pedala de ambreiaj. Azi dimineata pe liber a aparut "F" in loc de N pe liber si nu a mai pornit decat daca tineam frana apasata. Odata pornita nu intra in nici o viteza. Cu motorul oprit intra. ???!

Trimis de pe al meu P7_Seon folosind Tapatalk
bmf1979 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2016, 13:11 PM   #32
bmf1979
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Galati
Motorizare : 1.6
Posts: 10
:
[Junior Member]
Default

Revin,am intrat pe un site din UK si am gasit ca ar fi selectorul si un membru de pe forumul respectiv a avut exact aceleasi simptome si a rezolvat schimband periile de la selector ( carbunii) Spunea ca este in partea stanga deasupra rotii. Azi i-am dat un pumn la aripa si a disparut eroarea si a pornit si intra in viteze ok. Luni il dau jos sa verific ce are dar tind sa cred ca sunt carbunii.

Trimis de pe al meu P7_Seon folosind Tapatalk
bmf1979 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2016, 10:57 AM   #33
Mud
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Bacau
Motorizare : 1.6
Posts: 9
:
[Junior Member]
Default

Am un A160 benzina din 2004. Am schimbat K1 in cutie, ca era spart, iar acum cand dau in R sau D smunceste si se aude un bazait din cutie, si daca merg cu ea apare F in bord.
Codurile de eroare sunt P0700, P1892, P1893.
Am schimbat valvele, si la fel.
Am sa dau jos selectorul sa-l curat si sa-l verific.
Apoi am sa iau calculatorul de cutie de pe alta sa-l pun sa vad ce se intampla.
Alte idei???
Mud is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
apare, bord, litera


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 12:56 PM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints