Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aditivi, aditivi și mai mulți aditivi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aditivi, aditivi și mai mulți aditivi

    În cadrul acestui thread, ce a luat naștere datorită postării membrului @b97dmt, invit la discuție orice persoană ce are o părere argumentată în ceea ce privește aditivii special destinați autovehiculelor.
    Mulțumiri anticipate oricărui membru ce contribuie la această discuție!

    Postarea originală:

    "Bună ziua tuturor!

    Profit de postarea anterioară pentru a adresa o întrebare a cărei răspuns ar putea fi benefic pentru întreaga comunitate.
    Am observat în poza anterioară un aditiv ce se folosește pentru o mai bună performanță a motoarelor Diesel. Mi-am petrecut prea mult timp încercând să mă documentez și să îmi formez o opinie în ceea ce privește efectul benefic al acestor substanțe. Părerile par a fi împărțite în două, eu aflându-mă acum undeva la mijloc, confuz, dar deopotrivă curios și dispus să aflu părerile unor mecanici și ingineri special pregătiți în acest sens.
    Apelez, deci, la bunăvoința și cunoștințele membrului acestui forum @alex_pop întrebându-l dacă aditivii pentru combustibil au efecte propice asupra funcționării sistemului de alimentare, când trebuie folosiți, cum trebuie folosiți și nu în ultimul rând, care dintre ei trebuie folosiți?

    Adresez mulțumiri anticipate oricărui membru care aduce informații argumentate pentru o mai bună înțelegere a acestui subiect!"

  • #2
    Aditivi, aditivi i mai muli aditivi

    Salut, discutia pe care o incepi este prea generala. S-a mai discutat si pe alte topicuri despre aditivi.
    Sunt atat de multe tipuri de aditivi: aditivi de combustibil, aditivi antiinghet pentru combustibil, aditivi pentru uleiul de motor, aditivi pentru tachetii hidraulici, aditivi de tip stop smoke, aditivi pentru servidirectie, aditivi pentru cutia de viteze, aditivi pentru reducerea frictiunii la diferential, aditivi de impregnare motor etc.
    Tu ai folosit aditivi?

    Comment


    • #3
      Ce parere aveti de aditivul pentru motor liqui moly (anexez poza)? Am auzit pareri pro dar si contra pentru aditivul pentru motor. Multi imi zic sa nu il folosesc atata timp cat motorul nu consuma ulei si nu da fum.

      Comment


      • #4
        Imi place ceea ce vad in cutie [emoji16]! Bravo!
        Legat de aditivul LM eu am auzit pareri bune despre el. Personal eu nu am folosit acest aditiv, dar am folosit aditivi pentru Tacheti hidraulici si Motor Flush de la Liqui Molly de care am fost foarte multumit.
        Ca opinie personala iti recomand sa folosesti la revizie si Motor Flush de la LM cand schimbi uleiul de motor, mai ales la diesel.
        Cei care spun ca se pun aditivi cand este deja o problema la motor sunt intr-o confuzie fiindca aditivii nu repara pot doar sa amelioreze anumite simptome ale motorului, dar daca aditivii sunt folositi preventiv si corect pentru intretinerea motorului pot prelungi cu mult viata componentelor motorului si parametrii normali de functionare.


        Sent from my iPhone using Tapatalk

        Comment


        • #5
          Multumesc Ady!
          Vreau sa o rasfat putin pentru a intra in sezonul rece bine pregatita

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF