Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

2000 diesel pe cutie de 3000 diesel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2000 diesel pe cutie de 3000 diesel

    Salut.
    Din pacate, datorita impozitului putin aberant la un motor de 3000 diesel mam gandit la un schimb. Stiti cumva daca motorul de cobra de 2000 diesel la prinderea pe cutia de viteze este la fel (ca marime, prindere) cu cel de 3000 diesel de cobra. Cel din urma il am pe masina pus pe o cutie automata de w 126 (probabil de 280 sau 260) cu flansa si vroiam sa-i fac o remotorizare pentru scaderea de impozit cu toate ca o sa merg in continuare cu cel de 3000.
    Cel putin la noi in tara este ceva in neregula.

  • #2
    E la fel. In spate blocul e la fel, numai ca are un cilindru mai putin. Bafta.
    W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
    W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
    W 124 `93 E250 D ex 300 D


    - Bond - James Bond.
    - `Dullah - Abdullah.

    Comment


    • #3
      Sa inteleg ca vrei sa pui motor de 200D pe 126 ?
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

      Comment


      • #4
        Originally posted by carmine View Post
        Sa inteleg ca vrei sa pui motor de 200D pe 126 ?
        Cred ca omul vrea sa treaca in acte de 2000 D ca sa scape de impozit si va lasa in masina pe ce-a de 3000..." cu toate ca o sa merg in continuare cu cel de 3000.
        Cel putin la noi in tara este ceva in neregula."
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

        W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

        Comment


        • #5
          Cer scuze ca ma bag in topicul omului dar merge montat motorul de cobra 300diesel pe cutie de 560 la prindere? rapoartele sunt aceleas? Intreb deoarece vreau sa dau cutia manuala jos si sa pun automata si am gasit masina donatoare 560 sel automata .Masina mea este w126 300SD manuala,se mai misca masina cu,,, cutia si grupul de la 560 sel?


          Multumesc si scuze dar nu stiu sa deschid un nou topic!

          Comment


          • #6
            Cutia de 560 nu merge pe 300 D de cobra. Eu am pus motor 300 D de W124 - cel cu 136 CP pe W126 cu diferential de 560 ( raport 2.65), si la demaraj e foarte greoi. Ma indoiesc sa poti misca tu matahala de W126 cu motor de cobra (88 Cp) cu grup de 560. Cea mai potrivita combinatie cutie+grup pentru 300 D cobra sunt cele de la 260/280/300 SE (3.46)
            W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
            W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
            W 124 `93 E250 D ex 300 D


            - Bond - James Bond.
            - `Dullah - Abdullah.

            Comment


            • #7
              Masina mea este w126 sd turbo diesel din fabrica(american)are 92kw si are cutie manuala sa inteleg ca merge cutia automata de la un motor de 6 cilindri in linie gen 260/280/300 SE?

              Comment


              • #8
                Exact. Numai pe acele cutii se potriveste si senzorul de km electronic.
                W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
                W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
                W 124 `93 E250 D ex 300 D


                - Bond - James Bond.
                - `Dullah - Abdullah.

                Comment


                • #9
                  Am inteles multumesc frumos!

                  Comment


                  • #10
                    Masina cel mai probabil a avut cutia schimbata deoarece din cunostiintele mele nu au existat decat automate dar asta e alta poveste. Daca motorul dvs este 3000 turbo 5 cilindrii (ca la cobra cum s-ar spune ) merge doar cutie de w126 280 (adica cu electromotorul pe partea pasagerului) , daca aveti motor 3000 turbo in 6 cilindrii (ca la w124) merge doar cutia de viteze de pe "motoarele negre" 260SE sau 300SE.

                    Legat de grupul de 560 ... eu am incercat sa pun pe unul din 126-urile care il am , grup de 500SE 2.24 iar masina statea fizic pe loc , cel mai bun pt sprint mi s-a parut 3,69 insa prea scurt pt o viteza de croaziera de bun simt asa ca am montat ulterior unul cu raportul 3,46

                    Comment


                    • #11
                      In primul rand multimesc ptr timpul acordat si cred ca dumneavoastra(sile1) sunteti cel mai in masura sa ma sfatuiti vin masina WDB12612012039295 rezulta Engine number ... 617951 si Transmission .... 722303 02 303611 mie personal aceste lucruri nu imi spun prea multe (sunt la primul 126) .Avind in vedere cele prezentate mai sus astept sfaturi, motorul are 92 kw.


                      multumesc anticipat!

                      Comment


                      • #12
                        Nu ma dau nicidecum vreun "profesor" sau mare cunoscator , tot ce ti-am zis mai sus sunt lucruri de care m-am lovit si pe care le-am bagat la cap implicit...
                        Pana acum am avut 15 126-uri deci vrand nevrand tot mai inveti cate ceva .
                        Daca aveti vreodata vreo intrebare la care credeti ca vi-as putea raspunde cu folos sau nevoie de piese pentru masina dvs ma puteti suna oricand

                        Legat de transmisie habar nu am ce inseamna codul ala dar dupa cum incepe pare a fi cod de cutie automata (repet ... doar imi dau cu presupusul in acest caz) .

                        Dupa kilovati , motorul ar trebuii sa fie cel vechi in 5 cilindrii de 125cp care a fost montat si pe w116 300SD si pe w123-uri .
                        Am si eu pe una din ele un motor identic de care sunt extrem de multumit ... in aproape 2ani i-am schimbat o bujie si porneste fara probleme inclusiv la -21 (anul trecut) , in rest doar schimb de ulei.

                        Daca puteti , puneti niste poze cu masina ... sunt convins ca nu sunt singurul curios de pe aici .

                        Comment


                        • #13
                          Da, da, vrem poze! Dar intr-un topic dedicat.
                          W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
                          W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
                          W 124 `93 E250 D ex 300 D


                          - Bond - James Bond.
                          - `Dullah - Abdullah.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF